4 ok, amiért a szexkapcsolat nem válik komollyá

írta BE 4 723 views0

Ha két felnőtt, érett gondolkodású független ember úgy dönt az egyéjszakás kaland után, hogy még találkoznak, szexkapcsolatot alakítanak ki, nem feltétlenül kell komolyabbá váljon a viszony. Ennek érthető okai vannak.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Egy fontos állomásról van szó csupán

Egy fontos állomásról van szó csupán

Régen a házasságok egy életre szóltak, hiszen egyfelől jóval kevesebb volt a várható élettartam, mint napjainkban, másfelől pedig anyagi és gazdasági szükségszerűség tette elkerülhetetlenné a férfi és a nő szimbiózisát.

Ne legyenek illúzióink, a holtig tartó házasság ritkán társult szerelemmel, a kelleténél jóval gyakoribb volt a félrelépés, és a családon belüli erőszak is hétköznapi jelenségként volt jelen az emberek életében – tisztelet a kivételnek, természetesen.

Ma ezzel szemben elfogadjuk és kimondjuk, hogy nem minden kapcsolatnak kell örökké tartania: van választási lehetőség, és ezek között az egyéjszakás kalandok és a laza szexkapcsolatok is helyet kapnak.

Az ezoguruk szerint nagy finálé részesei vagyunk: a világvégén a szellemcsaládunk lehetőséget kap arra, hogy rövid idő alatt lerója karmikus tartozásait, ezért egy-egy élet során több tükrünkkel is találkozunk. Persze minden spirituális háttérsztori nélkül is tény: az emberi kapcsolatokból sokat tanulunk (elsősorban önmagunkról), ha nyitott szemmel és legfőképpen szívvel járunk a nagyvilágban.

Ezt is olvasd el (kattints)! „Sex friends” – mi történik, ha csak a szex köt össze valakivel

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!