2014. december 19., péntek, Viola névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Casting-hírek: Csúnya sérülés a Star Wars VII forgatásán

  Casting-hírek: Csúnya sérülés a Star Wars VII forgatásán

  Amíg az új Star Wars-filmet nem mutatják be a mozikban, addig bizony bőségesen számíthatunk kiszivárgott hírekre és lesifotókra a forgatásról. Ezúttal azonban sajnálatos eseményről kell beszámolnunk: a film egyik főszereplője balesetet szenvedett és kórházba kellett szállítani.
 • 5 híres színész-harcművész, akit nem lehet elfelejteni

  5 híres színész-harcművész, akit nem lehet elfelejteni

  Vannak olyan színészek, akik tánctudásukkal lopták be magukat a rajongóik szívébe, mások énektudásukkal taroltak, megint mások pedig egyszerűen csak sármosak, vagy jól választottak a felkínált sikergyanús szerepek közül. Kevesebb olyan színész van, aki nemcsak drámai alakításaival, hanem rúgásaival, ütéseivel, kaszkadőröket megszégyenítő mutatványaival vonta magára a filmproducerek, majd a közönség figyelmét. Van közöttük ázsiai, amerikai és belga származású is. Öt filmszínész, akiknek harcművészeti bravúrjaira mindig emlékezni fogunk.
 • Meseforradalom Hollywoodban

  Meseforradalom Hollywoodban

  A Demóna kasszarobbantó sikere újfent bebizonyította azt, hogy a képregényfilmek mellett a régi, klasszikus mesék fantasyelemekkel átszőtt újragondolása az, amelyik a leginkább megmozgatja az amerikai közönséget. A válogatásunkból kiderül, hogy melyik kedvenc gyerekkori mesénk esett már megfilmesítés „áldozatául” és melyek azok, amelyek a jövőben fognak.
 • Mi vár ránk a nyár hátralévő részében?

  Mi vár ránk a nyár hátralévő részében?

  Lassan, de biztosan közeledünk a nyár végéhez. Mielőtt teljesen hülyének nézne minket mindenki, gyorsan hozzátesszük: filmes szempontból! Mert tudjuk, dübörög a turizmus: utazás, napsütés, Balaton, hekk, szóval minden ilyesminek, ami nem film, most van a szezonja. Ennek apropóján összeszedtünk négy filmet, amelyek még várnak ránk az idei tikkasztóan meleg nyáron.