2014. augusztus 2., szombat, Lehel névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Casting-hírek: Megvan Superman ellensége és a Sötét Lovag szárnysegédje is

  Casting-hírek: Megvan Superman ellensége és a Sötét Lovag szárnysegédje is

  A népszerű menedzserhírek-rovaton felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy időről-időre összegyűjtjük a legmeglepőbb, legfelkapottabb filmes casting-híreket. Pletykákkal sem most, sem a jövőben nem fogunk foglalkozni, csakis a hivatalosan megerősített szereposztásokat közöljük.
 • Casting-hírek: Will Smith és Jason Statham abbahagyja

  Casting-hírek: Will Smith és Jason Statham abbahagyja

  Castinghírek-rovatunk második összeállításában sem maradunk izgalmas hírek nélkül. Ezúttal Will Smithről, Paul Bettany-ről, Jason Statham-ről és többek között a Bosszúállók második részéről olvashattok.
 • Ez lesz a 6 legütősebb film 2014-ben

  Ez lesz a 6 legütősebb film 2014-ben

  Filmes szempontból roppant szórakoztató évet zártunk 2013-ban. A hobbitoktól kezdve egészen a kicserélt ruhatárú Supermanig rengeteg szórakoztató és látványos filmet szállított idén nekünk Hollywood. Már most látszik, hogy 2014-ben sem adnak alább. A hihetetlen felhozatalból próbáltunk egy csokorra valót összeválogatni.
 • Vígjátékok és akciófilmek március elején

  Vígjátékok és akciófilmek március elején

  Lássuk csak, milyen „mozifilmtermés” várható március elején, ami a vígjátékokat és az akciófilmeket illeti. A Hárommal több esküvő előzetese mosolyt csalt az arcomra. Jó a története, a humora pedig egyszerűen magával ragadó. Végre találtam egy olyan romantikus filmet, amit szívesen megnéznék a feleségemmel, habár az Időről időre című tavalyi alkotásról is ezt hittem, ami végül inkább volt érdekes, mint szórakoztató. A következő alkotás a sorban a vígjáték és az akció egyvelege, melybe némi fantasy is került. 

  Nos, varázslóképző szakiskolával már találkozhattunk, ám március elején megismerhetitek a vérszívók számára külön fenntartott, Szent Vlagyimirről (érted, egy szentről!) elnevezett tanintézetet is a Vámpírakadémia című akció-vígjátékban. Drakula most forog a sírjában. A főszereplők – két vérmes diáklány – közül az egyik hercegnő, ezért folyton veszélyben van az élete, de segítője, aki egyben a legjobb barátnője is, megvédi őt. Annyira röhejes, hogy talán még jó is kisülhet az egészből, bár ebben erősen kételkedem. 

  Annál kevésbé vagyok szkeptikus A Föld után: Apokalipszis előzetese láttán, ugyanis biztos vagyok benne, hogy élvezhetetlen lesz azoknak, akik már megszokták, ha rossz vagy sablonos történettel is állnak elő a filmkészítők, de legalább a látványvilágra adnak. Nos, ennél a sci-finél ez nem mondható el, és a sztori sem az igazi. Akciófilmek kategóriában még részt vehetünk egy olyan „történelemórán” is, amely telis-tele van lassított felvételekkel, látványos csatajelenetekkel. Ez a 300 folytatása, amely A birodalom hajnala címet viseli. A vérontást senki sem ússza meg szárazon, ugyanis a harc ezúttal vízen zajlik főképp.