2014. szeptember 2., kedd, Rebeka, Dorina névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Casting-hírek: Végre összeállt a Fantasztikus négyes

  Casting-hírek: Végre összeállt a Fantasztikus négyes

  Tovább dübörög casting-rovatunk. Ezúttal azt derítettük ki, hogy kik alkothatják a világ egyik legnépszerűbb csapatát, a Fantasztikus négyest; ki játszhatja el Kyle Reese szerepét az új Terminátor-filmben és azt is megtudtuk, hogy ki a legesélyesebb a Marvel legújabb képregény-adaptációjának a főszerepére.
 • Oscar-díj: 2014-ben semmi meglepetés

  Oscar-díj: 2014-ben semmi meglepetés

  Magyar idő szerint hétfő hajnalban kiosztották az Oscar-díjakat! Nincs több kérdés, nincs több találgatás: végre kiderült, hogy a 12 év rabszolgaság - Amerikai botrány - Gravitáció trióból melyik film vihette haza az arany szobrot, illetve pont került a Leonardo DiCaprio - Matthew McConaughey „párharc” végére is.
 • Casting-hírek: Mátrix újra, és megvan a Star Wars VII. főgonosza?

  Casting-hírek: Mátrix újra, és megvan a Star Wars VII. főgonosza?

  Továbbra is nagy lelkesedéssel dübörög casting-rovatunk. Ezúttal annak jártunk utána, hogy ki lehet a Csillagok háborúja új részének a főgonosza; milyen forgatókönyv várakozik Joseph Gordon-Levitt asztalán; és hogy mit tervez Jeff Goldblum a közeljövőben. Ahogy minden jó író, úgy mi is a történet végére hagytuk a csattanót: nagyon úgy fest, hogy új rész(eke)t kap a Mátrix is!
 • Végjáték: Ender, aki megvédi a földet – Filmkritika

  Végjáték: Ender, aki megvédi a földet – Filmkritika

  Vannak olyan könyvadaptációk, amelyek hatására azonnal rohanunk a legközelebbi könyvesboltba, hogy beszerezzük a film alapjául szolgáló könyvet. Ilyen hatással volt ránk a Wall Street farkasa, az Éhezők Viadala és a Z világháború. A Végjáték ugyan nem csigázott fel annyira, mint amennyi benne volt ebben a történetben, de ettől eltekintve sikerült néhány olyan kérdést feszegetnie, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Nem is mentünk el…