2014. április 23., szerda, Béla névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Filmkritika: A Wall Street farkasával tért vissza Scorsese

  Filmkritika: A Wall Street farkasával tért vissza Scorsese

  Egy érdekes hangulatú, humoros Scorsese-film A Wall Street farkasa, amelyben Leonardo DiCaprio csak úgy fürdik a szerepében. A rendező remekül összerakta ezt az egészet, mondhatni visszatalált a 20 évvel ezelőtti önmagához. Lunczer Gábor filmkritikus gondolatai voltak az előbbiek. A YouTube videomegosztó portálon videodrome2 név alatt számos kritikát fogalmazott már meg a filmes szakértő, A Wall Street farkasa sem kerülte el a figyelmét. Az amerikai drámáról alkotott véleménye a kritikussal készített, alább olvasható interjúban olvasható el, amit bátran ajánlok mindenkinek.
 • Farkasok, álmodozók és hősök: 3 szuper film a moziban

  Farkasok, álmodozók és hősök: 3 szuper film a moziban

  A Wall Street farkasában Leonardo DiCaprio megmutatja, hogyan váljunk kőgazdaggá, eközben Ben Stiller saját, kalandokkal teli képzeletvilága ejti rabul a nézőket, míg Keanu Reeves varázslatos japán mesét mond a közönségnek – három kiemelten érdekes mozifilmet ismertetek az alábbiakban.
 • Filmkritika: Nem vérszegény a Vérmesék

  Filmkritika: Nem vérszegény a Vérmesék

  A Vérmesék című amerikai-francia akcióvígjátékban a Manzoni gengsztercsalád feje (Robert De Niro) feldob néhány maffiafőnököt. A veszély miatt az FBI elköltözteti a családot Franciaországba. A titkosszolgálat egyik ügynöke (Tommy Lee Jones) felügyel rájuk, de mindhiába, a gengszterjegyek kiütnek Manzoniékon, természetesen humoros formában. A maffiavezérek bosszúja sem marad el magától értetődően. No, de lássuk, mi a véleménye a filmről Lunczer Gábor kritikusnak, aki a YouTube-on videodrome99 név alatt osztja meg lényegre törő gondolatait az alkotásokról, és aki most a Vérmesékről is elmondja, miért érdemes megnézni azt, és mi az, ami hiányzik belőle.
 • Mozipremierek: 5 őszi film, amit meg kell nézned

  Mozipremierek: 5 őszi film, amit meg kell nézned

  Adéle és Emma egymásra talál egy francia drámában, a Hugh Jackman alakította Dovernek eltűnik a lánya, az apa foglyul ejti a lehetséges rablót. Visszatérve a franciákhoz, Eiffel-tornyot akarni robbantani Borat-hasonmások. Az egyik háborús filmben rendületlenül keresik a választ a következő kérdésre: a császár rendelte el a támadást Pearl Harbor ellen? Ha már világégés, a nácik a Holdról támadják majd meg a Földet. Milyen eredeti, nem? Íme néhány októberi mozifilm.