2015. január 26., hétfő, Vanda, Paula névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • 3 érdekes hír a mozivilágból: botrányok botrányok hátán Hollywoodban

  3 érdekes hír a mozivilágból: botrányok botrányok hátán Hollywoodban

  A 2014-es naptári év biztosan nem aranybetűkkel fog bekerülni a nagy amerikai stúdiók emlékkönyvébe. Nem elég, hogy rengeteg gyönyörű színésznő „felhőjét” feltörték, nyilvánosságra hozva rengeteg magánjellegű fotót, most még komoly terrortámadások is kilátásba kerültek. A tanulság: sose próbáld meg kiparodizálni Kim Dzsongunt!
 • 0,007-es ügynök a lecsómocsárban! – November Man filmkritika

  0,007-es ügynök a lecsómocsárban! – November Man filmkritika

  Rossz filmre jegyet váltani pénzkidobás és időpocsékolás – ezzel egyetértünk, nem? Filmkritikusunkat, Lunczer Gábort (YouTube-vlogja: videodrome) kérdeztük arról, érdemes-e megnézni a Pierce Brosnan főszereplésével játszódó November Mant, vagy hajtogassunk inkább papírcsákót, mert talán az jobb programnak tűnhet. Jó hír: aki nem tud hajtogatni, annak sok segítséget nyújthatnak a videómegosztó portálok.
 • Ezt az ijesztő horrort nézzétek meg… az Annabelle helyett! – Filmkritika

  Ezt az ijesztő horrort nézzétek meg… az Annabelle helyett! – Filmkritika

  Szereted a horrorfilmeket? A libabőrös érzést? A félelmet, hogy mindjárt magad alá csinálsz… Akkor az Annabelle című amerikai horrortól óva intünk, annyira durva… Miért? A válasszal Lunczer Gábor állandó filmkritikusunk (YouTube: videodrome) szolgál.
 • 3 hátborzongatóan jó film az év legrémisztőbb éjszakájához

  3 hátborzongatóan jó film az év legrémisztőbb éjszakájához

  Magyarországon még mindig elég nagy fejtörést okoz annak a meghatározása, hogy a halloween, mint esemény, mennyire illik bele a hazai piros betűs napok táborába. Tény és való, hogy nem látunk szászszámra jelmezbe bújt, cukorkás vödröket cipelő gyerekeket az utcákon. Ám ettől eltekintve rengetegen, mi több, egyre többen lelik kedvüket ebben az amerikai hagyományban. Nekik szeretnénk kedveskedni egy alkalomhoz illő horrorfilm-válogatással, amivel megkoronázhatják az év legrémisztőbb éjszakáját.