2014. július 24., csütörtök, Kinga, Kincső névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Filmkritika: Walter Mitty Csodaországban

  Filmkritika: Walter Mitty Csodaországban

  A Walter Mitty titkos élete egy fotóriporterről szól, aki egy fantáziavilágban él. Szürke egér, nem foglalkoznak vele a munkatársai, amikor igen, akkor is csak heccelik. Feltűnik a színen egy nő, akibe szerelmes lesz, majd kap egy megbízást, elő kell kerítenie egy fontos fényképnegatívot. És elkezdődik a kaland… Ben Stiller a rendezője és egyben a főszereplője az alkotásnak. Lunczer Gábor filmkritikus (YouTube: videodrome2) nem rejtette véka alá, hogy mit gondol a filmről: szórakoztató, van mondanivalója, de az előzetes többet ígért, mint amit kapott. Kritikusunk szerint különleges a film, különlegesebb az átlagnál, emellett remek hangulatú, újranézős alkotás.
 • Casting-hírek: Megvan Superman ellensége és a Sötét Lovag szárnysegédje is

  Casting-hírek: Megvan Superman ellensége és a Sötét Lovag szárnysegédje is

  A népszerű menedzserhírek-rovaton felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy időről-időre összegyűjtjük a legmeglepőbb, legfelkapottabb filmes casting-híreket. Pletykákkal sem most, sem a jövőben nem fogunk foglalkozni, csakis a hivatalosan megerősített szereposztásokat közöljük.
 • Casting-hírek: Will Smith és Jason Statham abbahagyja

  Casting-hírek: Will Smith és Jason Statham abbahagyja

  Castinghírek-rovatunk második összeállításában sem maradunk izgalmas hírek nélkül. Ezúttal Will Smithről, Paul Bettany-ről, Jason Statham-ről és többek között a Bosszúállók második részéről olvashattok.
 • Ez lesz a 6 legütősebb film 2014-ben

  Ez lesz a 6 legütősebb film 2014-ben

  Filmes szempontból roppant szórakoztató évet zártunk 2013-ban. A hobbitoktól kezdve egészen a kicserélt ruhatárú Supermanig rengeteg szórakoztató és látványos filmet szállított idén nekünk Hollywood. Már most látszik, hogy 2014-ben sem adnak alább. A hihetetlen felhozatalból próbáltunk egy csokorra valót összeválogatni.