2014. november 21., péntek, Olivér névnapja.

5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)

, 2013. november 8.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
5 színész, akiktől a producerek haja az égnek áll (1. rész)
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Casting-hírek: Még mindig nem tudni, ki lesz a Marvel nagy varázslója

  Casting-hírek: Még mindig nem tudni, ki lesz a Marvel nagy varázslója

  Casting-rovatunk legújabb részéből kiderül, hogy kik a potenciális esélyesek arra, hogy eljátsszák a Marvel varázslójának, Dr. Strange-szerepét; milyen új közös filmet tervez David O’ Russel és Jennifer Lawrence, illetve milyen formában tér vissza J. K. Rowling!
 • Casting-hírek: Csúnya sérülés a Star Wars VII forgatásán

  Casting-hírek: Csúnya sérülés a Star Wars VII forgatásán

  Amíg az új Star Wars-filmet nem mutatják be a mozikban, addig bizony bőségesen számíthatunk kiszivárgott hírekre és lesifotókra a forgatásról. Ezúttal azonban sajnálatos eseményről kell beszámolnunk: a film egyik főszereplője balesetet szenvedett és kórházba kellett szállítani.
 • 5 híres színész-harcművész, akit nem lehet elfelejteni

  5 híres színész-harcművész, akit nem lehet elfelejteni

  Vannak olyan színészek, akik tánctudásukkal lopták be magukat a rajongóik szívébe, mások énektudásukkal taroltak, megint mások pedig egyszerűen csak sármosak, vagy jól választottak a felkínált sikergyanús szerepek közül. Kevesebb olyan színész van, aki nemcsak drámai alakításaival, hanem rúgásaival, ütéseivel, kaszkadőröket megszégyenítő mutatványaival vonta magára a filmproducerek, majd a közönség figyelmét. Van közöttük ázsiai, amerikai és belga származású is. Öt filmszínész, akiknek harcművészeti bravúrjaira mindig emlékezni fogunk.
 • "Denevérlesen" Ben Affleckkel

  Alig ért véget a Christopher Nolan által újraértelmezett Denevérember legendája, a Sötét Lovag 2015-ben ismét visszatér. Nem is akárhogyan: az új filmben egyenesen a Krypton utolsó fiát, Kal-Elt, vagyis magát Acélembert kapja társnak. Szerencsére már piros alsógatya nélkül. Legnagyobb sajnálatunkra Christian Bale nem tér vissza, így Zack Snydernek és csapatának új színész után kellett néznie. Hetekig tartó találgatások és rengeteg casting-pletyka után végül megszületett a döntés: a Good Will Hunting egyik sztárja, Ben Affleck öltheti magára Bruce Wayne méregdrága öltönyét és a Denevérember ruháját.