6 olcsó, egzotikus úti cél: spórolós kalandoroknak

írta BE 20 558 views0

Az alábbi izgalmas utazások lényege abban rejlik, hogy miután a repülőjegy árát kipengetted, alig kell a tárcádba nyúlnod. A pénzes rétegek számára kitalált luxusszolgáltatások ezeken a helyeken is felelhetőek, de ami ennél fontosabb: napi négy-ötezer forintból is kihozható az egyszerű, korrekt szállás és étkezés. Kalandorok, útra fel!

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Thaiföld

Thaiföld

Thaiföldre csak eljutni drága, ott már fillérekből el lehet lenni. Igaz, most már a repülés sem elérhetetlen cél az átlagember számára sem: a legolcsóbb Budapest-Bangkok retúrjegy 155 ezer forintot kosztál. 

Ha már azonban ott vagyunk, nem kell mélyen a zsebbe nyúlni: négy-öt ezer forint is elég huszonnégy órára, szállással, étkezéssel együtt (jó, nyilván nem az ötcsillagos luxushotelekről és a Michelin-csillagos éttermekről beszélünk, de nyilván nem is egy putriban elfogyasztott kenyérről és vízről).

Az ország egyébként – a szex turizmus pedofiljai mellett – tele van kispénzű hátizsákos turistával, akik két hetet töltenek a délkelet-ázsiai országban, s közben bejárják a történelmi szempontból érdekes nevezetességeket és a strandokat ezerrel, ahol csak lehet.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!