Casting-hírek: Al Pacino is szuperhős akar lenni

írta Arany Média 944 views0

Nagyjából már lecsengett odakint az év legnagyobb hollywoodi botránya, amit egy ügyes hacker robbantott ki azzal, hogy feltört egy maroknyi, szexszimbólumnak számító színésznő iCloud-mentését, s ezzel nyilvánosságra hozott rengeteg magánjellegű képet. Szerencsére ezen a héten már újra a nívós casting-híreké lett a főszerep. Többek között kiderült, Al Pacino miként vélekedik a képregényfilmekről.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

A legendás színész, Al Pacino szívesen csatlakozna a Marvel univerzumához!

A legendás színész, Al Pacino szívesen csatlakozna a Marvel univerzumához!

Az ördög ügyvédjének sztárja a minap egy interjúban kifejtette a véleményét, gondolatait a Hollywoodban hosszú ideje tartó képregénylázról. Elmondta, az idén nyáron bemutatásra került A galaxis őrzői egy cseppet sem érdekelte, de a gyerekei kedvéért hajlandó volt jegyet váltani rá. Utólag egyáltalán nem bánta meg, végig nagyon jól szórakozatott rajta.

A film elsöprő erejét látva eltökélte magát: ha lenne rá lehetőség, akkor szívesen csatlakozna a Marvel univerzumhoz. Az, hogy kit alakíthatna, természetesen nem derült ki, és az sem, hogy Kevin Feige és a többi vezetőségi tag egyáltalán elgondolkodik-e a dolgon, de több okból nézve is remek lenne. Egyrészt minőségi erősítés érkezne a Marvel színészi garnitúrájába, másrészt – és ez talán a fontosabb – növelné a képregényfilmek ázsióját.

Miután Robert Redford (Amerikai Kapitány: A tél katonája) és Michael Douglas (Hangya) is csatlakozott a Marvel képregény-birodalomhoz, így már nem igaz az, hogy csak az első filmes színészek vagy sorozatsztárok számára jelent jó kiugrási lehetőséget egy-egy ilyen film. Ez azt is jelenti, hogy a Marvel nagyon jó úton halad afelé, hogy a rengeteg pénz és a sok elismerő kritika, nézői visszajelzések mellett tisztelet is övezze a filmjeiket.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!