Casting-hírek: Al Pacino is szuperhős akar lenni

írta Arany Média 1 554 views0

Nagyjából már lecsengett odakint az év legnagyobb hollywoodi botránya, amit egy ügyes hacker robbantott ki azzal, hogy feltört egy maroknyi, szexszimbólumnak számító színésznő iCloud-mentését, s ezzel nyilvánosságra hozott rengeteg magánjellegű képet. Szerencsére ezen a héten már újra a nívós casting-híreké lett a főszerep. Többek között kiderült, Al Pacino miként vélekedik a képregényfilmekről.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

A legendás színész, Al Pacino szívesen csatlakozna a Marvel univerzumához!

A legendás színész, Al Pacino szívesen csatlakozna a Marvel univerzumához!

Az ördög ügyvédjének sztárja a minap egy interjúban kifejtette a véleményét, gondolatait a Hollywoodban hosszú ideje tartó képregénylázról. Elmondta, az idén nyáron bemutatásra került A galaxis őrzői egy cseppet sem érdekelte, de a gyerekei kedvéért hajlandó volt jegyet váltani rá. Utólag egyáltalán nem bánta meg, végig nagyon jól szórakozatott rajta.

A film elsöprő erejét látva eltökélte magát: ha lenne rá lehetőség, akkor szívesen csatlakozna a Marvel univerzumhoz. Az, hogy kit alakíthatna, természetesen nem derült ki, és az sem, hogy Kevin Feige és a többi vezetőségi tag egyáltalán elgondolkodik-e a dolgon, de több okból nézve is remek lenne. Egyrészt minőségi erősítés érkezne a Marvel színészi garnitúrájába, másrészt – és ez talán a fontosabb – növelné a képregényfilmek ázsióját.

Miután Robert Redford (Amerikai Kapitány: A tél katonája) és Michael Douglas (Hangya) is csatlakozott a Marvel képregény-birodalomhoz, így már nem igaz az, hogy csak az első filmes színészek vagy sorozatsztárok számára jelent jó kiugrási lehetőséget egy-egy ilyen film. Ez azt is jelenti, hogy a Marvel nagyon jó úton halad afelé, hogy a rengeteg pénz és a sok elismerő kritika, nézői visszajelzések mellett tisztelet is övezze a filmjeiket.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!