2014. november 21., péntek, Olivér névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Fájdalmas szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

1 / 7 Törik

A jogarral történt balesetek egyike sem éppen kellemes, de az, amikor törik a hancúrléc, az kifejezetten szörnyű.


Egyrészt a tudat, másrészt a hang, ami a balesetet kíséri. Ilyenkor ugyanis egy gonosz, pendülő hangot hallasz, bár valószínűleg csak a „belső füleddel”, és utána jön a fájdalom.

Ilyen esetekben mindenképpen és sürgősen orvoshoz kell fordulni. A szakember segítsége mindent helyre tud tenni, ám ha nem jön időben a felmentő sereg, akkor a kis pajti maradandó károkat is szenvedhet.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

2 / 7 A fék

Amikor nagyon belemelegedtek, előfordul, hogy szakad a fék, nem, nem a kifejezést tudjuk rosszul, mi arról a kis bőrdarabról beszélünk, ami a makk alján a fitymát rögzíti a hancúrrúdhoz.


És ha nagyon hevesek vagytok, akkor előfordulhat, hogy ez bizony elpattan. Ilyenkor egy pillanatig fáj csak, de a szex élménye elnyomja.

Utána azonban csípő érzést ad, és természetesen nagyon vérzik. Aggodalomra semmi ok, rendszerint magától helyrejön, ám ha úgy érzed, hogy egy kissé sok a vér egy apró sérüléshez képest, akkor inkább fordulj orvoshoz.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

3 / 7 Becsapódás

Egy formációban a golyók különös veszélynek vannak kitéve. Az ember önfeledten pumpál, amikor egyszer csak iszonyatos fájdalom önti el a testét, mert a herék frontálisan ütköztek a nő valamely igencsak kemény testrészével.


Ilyenkor mindenképpen pihenőre vagy ítélve, bár ezzel az érzéssel valószínűleg úgysem tudnál mást tenni. Rendszerint semmi komoly nem történik, ám ha a fájdalom hosszan, akár negyed óráig is fennáll, akkor bizony irány a doki.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

4 / 7 Szakad

Ez az egyik legkomolyabb baleset, ami történhet. Szerencsére nagyon ritka, ennek ellenére sajnos előfordulhat.


Egyszerűen arról van szó, hogy a bőr elszakad, felhasad, és ömlik a vér. Ilyen esetekben gondolkodni sem kell, hanem azonnal orvoshoz kell fordulni.

Nagyon azért ne ijedj meg, szerencsére rendszerint nagyobb a füstje, mint a lángja, és a doki könnyen helyre tudja hozni.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

5 / 7 Csavarodik

A túl heves mozdulatok eredményezhetik azt is, hogy a golyó megcsavarodik.


Ehhez akrobatikus mutatványok kellenek, ettől függetlenül megeshet. Ez erős, tompa fájdalommal jár, ami nem akar szűnni.

Ilyen esetekben mindenképpen urológushoz kell fordulni, mert a here vérellátása nem megoldott. Ha elhanyagolod, akkor könnyen elveszítheted az egyik töltényt.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

6 / 7 Lüktet

Ez szinte minden férfival előfordult már, főleg kamaszkorban.


Olyankor jelentkezik a lüktető fájdalom, amikor nagyon felhúznak, azután pedig koppansz. Mivel nincs kielégülés, így mintha besült volna a rendszer.

Semmi okod aggódni, ha nem akar múlni, akkor vedd kezedbe az irányítást, ha még ezután is hosszan fenn áll a fájdalom, akkor azonban nem árt felkeresni egy orvost.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

7 / 7 Amivel csak óvatosan

Vannak olyan pózok, amikkel különösen nagy veszélynek teheted ki a családi ékszereket. Ilyen például a lovagló helyzet.

Ezt ugyanis nem arra találták ki, hogy vad vágtában, a sebességhatárokat feszegetve élvezkedj. Ha ugyanis a nagy igyekezetben a nő véletlenül félreül, akkor aztán van nagy sírás. 

Tanuld meg élvezni a pózokat, és ne kapkodj annyira. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a partnerednek is.

Mint egy szép autó esetében, a testednél is fontos a karbantartás, ha hibát észlelsz, akkor inkább fordulj orvoshoz, semmint hogy a kár helyrehozhatatlan legyen.

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  „Senkinek sem sziget a hímtagja” – magyarázza dr. J. Stephen Jones, a Clevelandi Klinika urológusa. Ha ugyanis sziget volna, nap közben fenséges nyugalommal állná a félmeztelenül napozó hölgyeket, hogy éjszaka aztán átadja magát a dübörgő hacacárénak. És nem függne annyi külső tényezőtől, mint valójában… A tengeri hasonlatnál maradva összegyűjtöttük, mire van szükséged, hogy amikor kell, stabilan álljon a vitorla!
 • A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  Gyakran hallunk furcsa, meghökkentő történeteket, amelyeknek a szereplői soha nem ismertek. Egy ismerős rokonának a barátjával történt – valahogy mindig így kezdődnek ezek a titokzatos sztorik. De vajon városi legendákról van szó, vagy valóban megtörtént esetekről beszélhetünk? Sorozatunk a legbizarrabb városi legendákat mutatja be.
 • A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  Arról már írtunk, mi a teendő, ha túl nagy a kardod, sok férfi azonban amiatt aggódik, hogy az átlagtól elmaradó méretű szerszámával képtelen lesz kielégíteni a nőt, akit kíván. A pikáns szexsztorijairól híres Tila Tequila szerencsére azonban nemrégiben a blogjában írt arról, hogyan tudsz kis pénisszel is nagy lenni az ágyban…
 • 8 természetes tipp, hogy felpörgesd a libidódat

  8 természetes tipp, hogy felpörgesd a libidódat

  A kiegyensúlyozott szexuális élet összefügg az életmódunk egyéb aspektusaival is. Mit tehetsz, hogy minél erősebb legyen a vágy, és minél gyakrabban tudj élni vele? Íme, néhány természetes módszer a libidó növelésére.
 • A szex körül forog a világ?

  A szex körül forog a világ?

  Különböző életkorú, foglalkozású stb. embereket kérdeztem meg arról, mit gondolnak, vajon manapság tényleg minden a szex körül forog. Némelyikük nem válaszolt. Azok közül, akik viszont feleltek a kérdésre, voltak olyanok, kik végül nem vállalták a véleményüket. Szerencsére még van néhány szabad szájú férfi és nő, kik nem szégyellik kimondani, mit gondolnak, és őszintén, nyíltan vállalva a saját álláspontjukat tabuk és prűdség nélkül megosztják mindazt, ami a kérdés kapcsán felmerült bennük. (A képek csupán illusztrációk, nincs közük a megkérdezettekhez).
 • Keményen tolnák a szexet a férfiak, de a felmérések lelohasztóak

  Keményen tolnák a szexet a férfiak, de a felmérések lelohasztóak

  Találtunk egy olyan felmérést, ami azt sugallja, hogy a magyar férfiak a legjobb szeretők, ám kicsit később kiderült: nem vagyunk olyan kemények…
 • 5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  Amerikában a május, Ausztráliában a június az önkielégítés hónapja. Persze, talán nem szükséges évszakhoz kötnünk, hogy élvezni tudjuk, elvégre – ahogy mondani szokás – a maszturbáció voltaképpen szex valakivel, akit szeretek… Íme, öt dolog, amit (talán) nem tudtál a magányos örömszerzésről…
 • Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Kimondva-kimondatlanul, de a férfiak nagy része – ha csak fejben is – szívesen eltöltene egy forró, vad éjszakát néhány híres színésznővel. Ebben semmi megvetendő nincs, hiszen jóformán Hollywood ontja magából azokat a gyönyörű színésznőket, akik a szélesvásznon viselt falatnyi ruhájukban igencsak képesek megmozgatni a férfiak fantáziáját. Ezúttal összeszedtünk pár olyan videót, amelyben többet is megmutattak!
 • 6 kiváló randitötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  6 kiváló randitötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  Nyáron az emberek sokkal többször mozdulnak ki (ez nem egy új információ), és sokkal több lehetőségük van ismerkedni. A meleg, a napsütés, a vízpart élénkebbé és nyitottabbá tesz mindenkit, sokkal felszabadultabban viselkedünk. Ősszel mindenki behúzódik, nehezebben indul el, viszont ilyenkor is felélénkülnek a társkeresők, a kevesebb program, az ingerszegényebb időszak talán erősebben érezteti azt, ha valaki egyedülálló vagy magányos. Nyáron viszont sokkal könnyebb változatos és kellemes randihelyszíneket találni, egy közös strandolás, egy fröccsözés, egy hosszabb séta vagy a kávézók teraszain ücsörgés remek terepek egy találkára. Na, de hova menjünk ősszel és télen? Korán sötétedik, hideg van, kültéri helyszíneken beszélgetni a fagyhalált juttatja eszünkbe, és rövid időn belül dideregni kezdünk, ami kissé elakasztja a beszélgetéseket is. Íme, hat helyszíntipp az őszi-téli randikra!