2016. február 11., csütörtök, Bertold, Marietta névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.
Lájkold a Men.hu Facebook oldalát is:

Fájdalmas szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Fájdalmas szex balesetek
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 7 Törik

A jogarral történt balesetek egyike sem éppen kellemes, de az, amikor törik a hancúrléc, az kifejezetten szörnyű.


Egyrészt a tudat, másrészt a hang, ami a balesetet kíséri. Ilyenkor ugyanis egy gonosz, pendülő hangot hallasz, bár valószínűleg csak a „belső füleddel”, és utána jön a fájdalom.

Ilyen esetekben mindenképpen és sürgősen orvoshoz kell fordulni. A szakember segítsége mindent helyre tud tenni, ám ha nem jön időben a felmentő sereg, akkor a kis pajti maradandó károkat is szenvedhet.
Következő lap »
A fék

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 7 A fék

Amikor nagyon belemelegedtek, előfordul, hogy szakad a fék, nem, nem a kifejezést tudjuk rosszul, mi arról a kis bőrdarabról beszélünk, ami a makk alján a fitymát rögzíti a hancúrrúdhoz.


És ha nagyon hevesek vagytok, akkor előfordulhat, hogy ez bizony elpattan. Ilyenkor egy pillanatig fáj csak, de a szex élménye elnyomja.

Utána azonban csípő érzést ad, és természetesen nagyon vérzik. Aggodalomra semmi ok, rendszerint magától helyrejön, ám ha úgy érzed, hogy egy kissé sok a vér egy apró sérüléshez képest, akkor inkább fordulj orvoshoz.
Következő lap »
Becsapódás

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 7 Becsapódás

Egy formációban a golyók különös veszélynek vannak kitéve. Az ember önfeledten pumpál, amikor egyszer csak iszonyatos fájdalom önti el a testét, mert a herék frontálisan ütköztek a nő valamely igencsak kemény testrészével.


Ilyenkor mindenképpen pihenőre vagy ítélve, bár ezzel az érzéssel valószínűleg úgysem tudnál mást tenni. Rendszerint semmi komoly nem történik, ám ha a fájdalom hosszan, akár negyed óráig is fennáll, akkor bizony irány a doki.
Következő lap »
Szakad

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 7 Szakad

Ez az egyik legkomolyabb baleset, ami történhet. Szerencsére nagyon ritka, ennek ellenére sajnos előfordulhat.


Egyszerűen arról van szó, hogy a bőr elszakad, felhasad, és ömlik a vér. Ilyen esetekben gondolkodni sem kell, hanem azonnal orvoshoz kell fordulni.

Nagyon azért ne ijedj meg, szerencsére rendszerint nagyobb a füstje, mint a lángja, és a doki könnyen helyre tudja hozni.
Következő lap »
Csavarodik

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 7 Csavarodik

A túl heves mozdulatok eredményezhetik azt is, hogy a golyó megcsavarodik.


Ehhez akrobatikus mutatványok kellenek, ettől függetlenül megeshet. Ez erős, tompa fájdalommal jár, ami nem akar szűnni.

Ilyen esetekben mindenképpen urológushoz kell fordulni, mert a here vérellátása nem megoldott. Ha elhanyagolod, akkor könnyen elveszítheted az egyik töltényt.
Következő lap »
Lüktet

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 7 Lüktet

Ez szinte minden férfival előfordult már, főleg kamaszkorban.


Olyankor jelentkezik a lüktető fájdalom, amikor nagyon felhúznak, azután pedig koppansz. Mivel nincs kielégülés, így mintha besült volna a rendszer.

Semmi okod aggódni, ha nem akar múlni, akkor vedd kezedbe az irányítást, ha még ezután is hosszan fenn áll a fájdalom, akkor azonban nem árt felkeresni egy orvost.
Következő lap »
Amivel csak óvatosan

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 7 Amivel csak óvatosan

Vannak olyan pózok, amikkel különösen nagy veszélynek teheted ki a családi ékszereket. Ilyen például a lovagló helyzet.

Ezt ugyanis nem arra találták ki, hogy vad vágtában, a sebességhatárokat feszegetve élvezkedj. Ha ugyanis a nagy igyekezetben a nő véletlenül félreül, akkor aztán van nagy sírás. 

Tanuld meg élvezni a pózokat, és ne kapkodj annyira. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a partnerednek is.

Mint egy szép autó esetében, a testednél is fontos a karbantartás, ha hibát észlelsz, akkor inkább fordulj orvoshoz, semmint hogy a kár helyrehozhatatlan legyen.
Kapcsolódó:
„Ne fogazz” – Ezt és még 5 szabályt mondj el a kezdő nőknek, hogy ne járj pórul

Tetszett? Iratkozz fel a hét top témáit tartalmazó ingyenes Men.hu heti hírlevélre!
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁKOttakringer nyereményjáték