2014. november 1., szombat, Marianna névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Fájdalmas szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

1 / 7 Törik

A jogarral történt balesetek egyike sem éppen kellemes, de az, amikor törik a hancúrléc, az kifejezetten szörnyű.


Egyrészt a tudat, másrészt a hang, ami a balesetet kíséri. Ilyenkor ugyanis egy gonosz, pendülő hangot hallasz, bár valószínűleg csak a „belső füleddel”, és utána jön a fájdalom.

Ilyen esetekben mindenképpen és sürgősen orvoshoz kell fordulni. A szakember segítsége mindent helyre tud tenni, ám ha nem jön időben a felmentő sereg, akkor a kis pajti maradandó károkat is szenvedhet.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

2 / 7 A fék

Amikor nagyon belemelegedtek, előfordul, hogy szakad a fék, nem, nem a kifejezést tudjuk rosszul, mi arról a kis bőrdarabról beszélünk, ami a makk alján a fitymát rögzíti a hancúrrúdhoz.


És ha nagyon hevesek vagytok, akkor előfordulhat, hogy ez bizony elpattan. Ilyenkor egy pillanatig fáj csak, de a szex élménye elnyomja.

Utána azonban csípő érzést ad, és természetesen nagyon vérzik. Aggodalomra semmi ok, rendszerint magától helyrejön, ám ha úgy érzed, hogy egy kissé sok a vér egy apró sérüléshez képest, akkor inkább fordulj orvoshoz.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

3 / 7 Becsapódás

Egy formációban a golyók különös veszélynek vannak kitéve. Az ember önfeledten pumpál, amikor egyszer csak iszonyatos fájdalom önti el a testét, mert a herék frontálisan ütköztek a nő valamely igencsak kemény testrészével.


Ilyenkor mindenképpen pihenőre vagy ítélve, bár ezzel az érzéssel valószínűleg úgysem tudnál mást tenni. Rendszerint semmi komoly nem történik, ám ha a fájdalom hosszan, akár negyed óráig is fennáll, akkor bizony irány a doki.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

4 / 7 Szakad

Ez az egyik legkomolyabb baleset, ami történhet. Szerencsére nagyon ritka, ennek ellenére sajnos előfordulhat.


Egyszerűen arról van szó, hogy a bőr elszakad, felhasad, és ömlik a vér. Ilyen esetekben gondolkodni sem kell, hanem azonnal orvoshoz kell fordulni.

Nagyon azért ne ijedj meg, szerencsére rendszerint nagyobb a füstje, mint a lángja, és a doki könnyen helyre tudja hozni.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

5 / 7 Csavarodik

A túl heves mozdulatok eredményezhetik azt is, hogy a golyó megcsavarodik.


Ehhez akrobatikus mutatványok kellenek, ettől függetlenül megeshet. Ez erős, tompa fájdalommal jár, ami nem akar szűnni.

Ilyen esetekben mindenképpen urológushoz kell fordulni, mert a here vérellátása nem megoldott. Ha elhanyagolod, akkor könnyen elveszítheted az egyik töltényt.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

6 / 7 Lüktet

Ez szinte minden férfival előfordult már, főleg kamaszkorban.


Olyankor jelentkezik a lüktető fájdalom, amikor nagyon felhúznak, azután pedig koppansz. Mivel nincs kielégülés, így mintha besült volna a rendszer.

Semmi okod aggódni, ha nem akar múlni, akkor vedd kezedbe az irányítást, ha még ezután is hosszan fenn áll a fájdalom, akkor azonban nem árt felkeresni egy orvost.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

7 / 7 Amivel csak óvatosan

Vannak olyan pózok, amikkel különösen nagy veszélynek teheted ki a családi ékszereket. Ilyen például a lovagló helyzet.

Ezt ugyanis nem arra találták ki, hogy vad vágtában, a sebességhatárokat feszegetve élvezkedj. Ha ugyanis a nagy igyekezetben a nő véletlenül félreül, akkor aztán van nagy sírás. 

Tanuld meg élvezni a pózokat, és ne kapkodj annyira. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a partnerednek is.

Mint egy szép autó esetében, a testednél is fontos a karbantartás, ha hibát észlelsz, akkor inkább fordulj orvoshoz, semmint hogy a kár helyrehozhatatlan legyen.

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • XL-es kard, S-es hüvelyben – mit csinálj, ha túl nagy a fegyvered?

  XL-es kard, S-es hüvelyben – mit csinálj, ha túl nagy a fegyvered?

  Túl nagy pénisz? Igen, van olyan. Ez általában a húsz centi hossz körüli, 6-7 centi vastag hímtagokat fedi. De ne aggódj, szerencsére ezzel sincs gond.
 • A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  „Senkinek sem sziget a hímtagja” – magyarázza dr. J. Stephen Jones, a Clevelandi Klinika urológusa. Ha ugyanis sziget volna, nap közben fenséges nyugalommal állná a félmeztelenül napozó hölgyeket, hogy éjszaka aztán átadja magát a dübörgő hacacárénak. És nem függne annyi külső tényezőtől, mint valójában… A tengeri hasonlatnál maradva összegyűjtöttük, mire van szükséged, hogy amikor kell, stabilan álljon a vitorla!
 • A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  Gyakran hallunk furcsa, meghökkentő történeteket, amelyeknek a szereplői soha nem ismertek. Egy ismerős rokonának a barátjával történt – valahogy mindig így kezdődnek ezek a titokzatos sztorik. De vajon városi legendákról van szó, vagy valóban megtörtént esetekről beszélhetünk? Sorozatunk a legbizarrabb városi legendákat mutatja be.
 • A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  Arról már írtunk, mi a teendő, ha túl nagy a kardod, sok férfi azonban amiatt aggódik, hogy az átlagtól elmaradó méretű szerszámával képtelen lesz kielégíteni a nőt, akit kíván. A pikáns szexsztorijairól híres Tila Tequila szerencsére azonban nemrégiben a blogjában írt arról, hogyan tudsz kis pénisszel is nagy lenni az ágyban…
 • Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Vannak dolgok, amelyeket nem lehet kikerülni, ha szexről van szó. Minden más attól függ, hogyan érzi jól magát az a két – netán több… – ember, akik épp összebújtak…
 • Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Melyik testrészt figyeli a legtöbb férfi? Mire gerjednek a nők? És hány éves korban kezd ilyen felnőttesen szórakozni a többség? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, figyelmedbe ajánljuk mostani összeállításunkat – amelyből még azt is megtudhatod, milyen hatással vannak a választások a libidóra!
 • 9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  Gondoltad volna, hogy a testi szerelem gyógyító hatással bír, és a munkakedvet is képes meghozni? Íme, pár tény a tudomány világából, mert a brit tudósok ezúttal sem bírtak magukkal...
 • 5 dolog, amit nem árt, ha tudsz a szexről

  5 dolog, amit nem árt, ha tudsz a szexről

  2014 van, és a csapból is a szex folyik – mégis százezrek élnek közöttünk, akik semmit sem tudnak az alábbi tényekről. Ugye te nem tartozol ebbe a kategóriába?
 • Mit ne mondj, ha huszonéves szűzzel találkozol?

  Mit ne mondj, ha huszonéves szűzzel találkozol?

  Arról már beszéltünk, hogy mit ne tegyél, ha szűz nővel akadsz össze az ágyban. De mi az, amit semmi esetre sem bölcs dolog mondani nekik?