2014. október 20., hétfő, Vendel névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Fájdalmas szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

1 / 7 Törik

A jogarral történt balesetek egyike sem éppen kellemes, de az, amikor törik a hancúrléc, az kifejezetten szörnyű.


Egyrészt a tudat, másrészt a hang, ami a balesetet kíséri. Ilyenkor ugyanis egy gonosz, pendülő hangot hallasz, bár valószínűleg csak a „belső füleddel”, és utána jön a fájdalom.

Ilyen esetekben mindenképpen és sürgősen orvoshoz kell fordulni. A szakember segítsége mindent helyre tud tenni, ám ha nem jön időben a felmentő sereg, akkor a kis pajti maradandó károkat is szenvedhet.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

2 / 7 A fék

Amikor nagyon belemelegedtek, előfordul, hogy szakad a fék, nem, nem a kifejezést tudjuk rosszul, mi arról a kis bőrdarabról beszélünk, ami a makk alján a fitymát rögzíti a hancúrrúdhoz.


És ha nagyon hevesek vagytok, akkor előfordulhat, hogy ez bizony elpattan. Ilyenkor egy pillanatig fáj csak, de a szex élménye elnyomja.

Utána azonban csípő érzést ad, és természetesen nagyon vérzik. Aggodalomra semmi ok, rendszerint magától helyrejön, ám ha úgy érzed, hogy egy kissé sok a vér egy apró sérüléshez képest, akkor inkább fordulj orvoshoz.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

3 / 7 Becsapódás

Egy formációban a golyók különös veszélynek vannak kitéve. Az ember önfeledten pumpál, amikor egyszer csak iszonyatos fájdalom önti el a testét, mert a herék frontálisan ütköztek a nő valamely igencsak kemény testrészével.


Ilyenkor mindenképpen pihenőre vagy ítélve, bár ezzel az érzéssel valószínűleg úgysem tudnál mást tenni. Rendszerint semmi komoly nem történik, ám ha a fájdalom hosszan, akár negyed óráig is fennáll, akkor bizony irány a doki.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

4 / 7 Szakad

Ez az egyik legkomolyabb baleset, ami történhet. Szerencsére nagyon ritka, ennek ellenére sajnos előfordulhat.


Egyszerűen arról van szó, hogy a bőr elszakad, felhasad, és ömlik a vér. Ilyen esetekben gondolkodni sem kell, hanem azonnal orvoshoz kell fordulni.

Nagyon azért ne ijedj meg, szerencsére rendszerint nagyobb a füstje, mint a lángja, és a doki könnyen helyre tudja hozni.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

5 / 7 Csavarodik

A túl heves mozdulatok eredményezhetik azt is, hogy a golyó megcsavarodik.


Ehhez akrobatikus mutatványok kellenek, ettől függetlenül megeshet. Ez erős, tompa fájdalommal jár, ami nem akar szűnni.

Ilyen esetekben mindenképpen urológushoz kell fordulni, mert a here vérellátása nem megoldott. Ha elhanyagolod, akkor könnyen elveszítheted az egyik töltényt.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

6 / 7 Lüktet

Ez szinte minden férfival előfordult már, főleg kamaszkorban.


Olyankor jelentkezik a lüktető fájdalom, amikor nagyon felhúznak, azután pedig koppansz. Mivel nincs kielégülés, így mintha besült volna a rendszer.

Semmi okod aggódni, ha nem akar múlni, akkor vedd kezedbe az irányítást, ha még ezután is hosszan fenn áll a fájdalom, akkor azonban nem árt felkeresni egy orvost.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

7 / 7 Amivel csak óvatosan

Vannak olyan pózok, amikkel különösen nagy veszélynek teheted ki a családi ékszereket. Ilyen például a lovagló helyzet.

Ezt ugyanis nem arra találták ki, hogy vad vágtában, a sebességhatárokat feszegetve élvezkedj. Ha ugyanis a nagy igyekezetben a nő véletlenül félreül, akkor aztán van nagy sírás. 

Tanuld meg élvezni a pózokat, és ne kapkodj annyira. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a partnerednek is.

Mint egy szép autó esetében, a testednél is fontos a karbantartás, ha hibát észlelsz, akkor inkább fordulj orvoshoz, semmint hogy a kár helyrehozhatatlan legyen.

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • XL-es kard, S-es hüvelyben – mit csinálj, ha túl nagy a fegyvered?

  XL-es kard, S-es hüvelyben – mit csinálj, ha túl nagy a fegyvered?

  Túl nagy pénisz? Igen, van olyan. Ez általában a húsz centi hossz körüli, 6-7 centi vastag hímtagokat fedi. De ne aggódj, szerencsére ezzel sincs gond.
 • A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  „Senkinek sem sziget a hímtagja” – magyarázza dr. J. Stephen Jones, a Clevelandi Klinika urológusa. Ha ugyanis sziget volna, nap közben fenséges nyugalommal állná a félmeztelenül napozó hölgyeket, hogy éjszaka aztán átadja magát a dübörgő hacacárénak. És nem függne annyi külső tényezőtől, mint valójában… A tengeri hasonlatnál maradva összegyűjtöttük, mire van szükséged, hogy amikor kell, stabilan álljon a vitorla!
 • A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  Gyakran hallunk furcsa, meghökkentő történeteket, amelyeknek a szereplői soha nem ismertek. Egy ismerős rokonának a barátjával történt – valahogy mindig így kezdődnek ezek a titokzatos sztorik. De vajon városi legendákról van szó, vagy valóban megtörtént esetekről beszélhetünk? Sorozatunk a legbizarrabb városi legendákat mutatja be.
 • A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a péniszed

  Arról már írtunk, mi a teendő, ha túl nagy a kardod, sok férfi azonban amiatt aggódik, hogy az átlagtól elmaradó méretű szerszámával képtelen lesz kielégíteni a nőt, akit kíván. A pikáns szexsztorijairól híres Tila Tequila szerencsére azonban nemrégiben a blogjában írt arról, hogyan tudsz kis pénisszel is nagy lenni az ágyban…
 • Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Vannak dolgok, amelyeket nem lehet kikerülni, ha szexről van szó. Minden más attól függ, hogyan érzi jól magát az a két – netán több… – ember, akik épp összebújtak…
 • Megjátszott orgazmus: jó vagy rossz?

  Megjátszott orgazmus: jó vagy rossz?

  Kutatók egy csoportja arra keresett választ, hogy miért játsszák meg a nők az orgazmust? A kutatás a férfiak számára meglepő eredményeket is hozott. Kiderült, hogy az orgazmus megjátszása még javíthat is egy pár szexuális életén. Hogy is van ez?
 • Honnan tudhatod, milyen lesz az ágyban a csaj?

  Honnan tudhatod, milyen lesz az ágyban a csaj?

  Igazán praktikus volna, ha már az elején tudnánk, mire számíthatunk az ágyban, amikor új partner tűnik fel a láthatáron. Nos, Judi James szexuálpszichológus és testbeszéd-szakértő „A testbeszéd bibliája” című könyvében több tippet is ad, hogyan vonhatsz le messzemenő következtetéseket, amikor a gyönyörű préda még állig begombolkozva ül egy asztalnál, melletted…
 • Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Melyik testrészt figyeli a legtöbb férfi? Mire gerjednek a nők? És hány éves korban kezd ilyen felnőttesen szórakozni a többség? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, figyelmedbe ajánljuk mostani összeállításunkat – amelyből még azt is megtudhatod, milyen hatással vannak a választások a libidóra!
 • 9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  Gondoltad volna, hogy a testi szerelem gyógyító hatással bír, és a munkakedvet is képes meghozni? Íme, pár tény a tudomány világából, mert a brit tudósok ezúttal sem bírtak magukkal...