2015. január 31., szombat, Marcella névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Fájdalmas szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 7 Törik

A jogarral történt balesetek egyike sem éppen kellemes, de az, amikor törik a hancúrléc, az kifejezetten szörnyű.


Egyrészt a tudat, másrészt a hang, ami a balesetet kíséri. Ilyenkor ugyanis egy gonosz, pendülő hangot hallasz, bár valószínűleg csak a „belső füleddel”, és utána jön a fájdalom.

Ilyen esetekben mindenképpen és sürgősen orvoshoz kell fordulni. A szakember segítsége mindent helyre tud tenni, ám ha nem jön időben a felmentő sereg, akkor a kis pajti maradandó károkat is szenvedhet.
Következő lap »
A fék

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 7 A fék

Amikor nagyon belemelegedtek, előfordul, hogy szakad a fék, nem, nem a kifejezést tudjuk rosszul, mi arról a kis bőrdarabról beszélünk, ami a makk alján a fitymát rögzíti a hancúrrúdhoz.


És ha nagyon hevesek vagytok, akkor előfordulhat, hogy ez bizony elpattan. Ilyenkor egy pillanatig fáj csak, de a szex élménye elnyomja.

Utána azonban csípő érzést ad, és természetesen nagyon vérzik. Aggodalomra semmi ok, rendszerint magától helyrejön, ám ha úgy érzed, hogy egy kissé sok a vér egy apró sérüléshez képest, akkor inkább fordulj orvoshoz.
Következő lap »
Becsapódás

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 7 Becsapódás

Egy formációban a golyók különös veszélynek vannak kitéve. Az ember önfeledten pumpál, amikor egyszer csak iszonyatos fájdalom önti el a testét, mert a herék frontálisan ütköztek a nő valamely igencsak kemény testrészével.


Ilyenkor mindenképpen pihenőre vagy ítélve, bár ezzel az érzéssel valószínűleg úgysem tudnál mást tenni. Rendszerint semmi komoly nem történik, ám ha a fájdalom hosszan, akár negyed óráig is fennáll, akkor bizony irány a doki.
Következő lap »
Szakad

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 7 Szakad

Ez az egyik legkomolyabb baleset, ami történhet. Szerencsére nagyon ritka, ennek ellenére sajnos előfordulhat.


Egyszerűen arról van szó, hogy a bőr elszakad, felhasad, és ömlik a vér. Ilyen esetekben gondolkodni sem kell, hanem azonnal orvoshoz kell fordulni.

Nagyon azért ne ijedj meg, szerencsére rendszerint nagyobb a füstje, mint a lángja, és a doki könnyen helyre tudja hozni.
Következő lap »
Csavarodik

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 7 Csavarodik

A túl heves mozdulatok eredményezhetik azt is, hogy a golyó megcsavarodik.


Ehhez akrobatikus mutatványok kellenek, ettől függetlenül megeshet. Ez erős, tompa fájdalommal jár, ami nem akar szűnni.

Ilyen esetekben mindenképpen urológushoz kell fordulni, mert a here vérellátása nem megoldott. Ha elhanyagolod, akkor könnyen elveszítheted az egyik töltényt.
Következő lap »
Lüktet

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 7 Lüktet

Ez szinte minden férfival előfordult már, főleg kamaszkorban.


Olyankor jelentkezik a lüktető fájdalom, amikor nagyon felhúznak, azután pedig koppansz. Mivel nincs kielégülés, így mintha besült volna a rendszer.

Semmi okod aggódni, ha nem akar múlni, akkor vedd kezedbe az irányítást, ha még ezután is hosszan fenn áll a fájdalom, akkor azonban nem árt felkeresni egy orvost.
Következő lap »
Amivel csak óvatosan

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 7 Amivel csak óvatosan

Vannak olyan pózok, amikkel különösen nagy veszélynek teheted ki a családi ékszereket. Ilyen például a lovagló helyzet.

Ezt ugyanis nem arra találták ki, hogy vad vágtában, a sebességhatárokat feszegetve élvezkedj. Ha ugyanis a nagy igyekezetben a nő véletlenül félreül, akkor aztán van nagy sírás. 

Tanuld meg élvezni a pózokat, és ne kapkodj annyira. Ezzel nem csak magadnak teszel jót, hanem a partnerednek is.

Mint egy szép autó esetében, a testednél is fontos a karbantartás, ha hibát észlelsz, akkor inkább fordulj orvoshoz, semmint hogy a kár helyrehozhatatlan legyen.
Kapcsolódó:
A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  A tartósabb és keményebb erekció hétparancsolata

  „Senkinek sem sziget a hímtagja” – magyarázza dr. J. Stephen Jones, a Clevelandi Klinika urológusa. Ha ugyanis sziget volna, nap közben fenséges nyugalommal állná a félmeztelenül napozó hölgyeket, hogy éjszaka aztán átadja magát a dübörgő hacacárénak. És nem függne annyi külső tényezőtől, mint valójában… A tengeri hasonlatnál maradva összegyűjtöttük, mire van szükséged, hogy amikor kell, stabilan álljon a vitorla!
 • 3 titkos összetevő, ami a jó szexhez kell – a méreteden túl

  3 titkos összetevő, ami a jó szexhez kell – a méreteden túl

  Legyünk őszinték, kétségtelen, hogy a megfelelő méret szükséges a jó szexhez, ám a megfelelő jelen esetben nem jelent mindenáron hatalmas hímtagot. Csak az a lényeg, hogy mindkettőtök örömét szolgálja… De mi kell ezen felül a feledhetetlen együttlétekhez?
 • A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  A beszorult pénisztől a legbizarrabb szexjátékig – pikáns városi legendák, amelyek igaznak bizonyultak I.

  Gyakran hallunk furcsa, meghökkentő történeteket, amelyeknek a szereplői soha nem ismertek. Egy ismerős rokonának a barátjával történt – valahogy mindig így kezdődnek ezek a titokzatos sztorik. De vajon városi legendákról van szó, vagy valóban megtörtént esetekről beszélhetünk? Sorozatunk a legbizarrabb városi legendákat mutatja be.
 • Ezek a világ legnagyobb, leghosszabb... – Őrült szexrekordok I.

  Ezek a világ legnagyobb, leghosszabb... – Őrült szexrekordok I.

  Ki gondolná, hogy a világ legnagyobb hímtagjának tulajdonosa gyakran kesereg a mérete miatt? A világ leghosszabb női nemi szervének birtokosa pedig egy óriásasszony volt, aki óriásférjével óriásbébit hozott a világra. És hát most kapaszkodjatok meg: van rekord-maszturbáció is, és el fogtok ájulni, hogy mennyi ideig tart!
 • 5 furcsa dolog magyarázata, amit a péniszed csinál

  5 furcsa dolog magyarázata, amit a péniszed csinál

  Olykor egy kicsit késve távozik valamennyi ondó vagy vizelet, hideg vízben pedig az egész „berendezés” összemegy? Nyugi, mindez természetes! Íme, a leggyakoribb furcsaságok, amelyeket a legféltettebb szerved elkövethet.
 • Az alkalmi szextől az építőmunkás cöccögésig – tévhitek a szexről, amelyeket felejts el II.

  Az alkalmi szextől az építőmunkás cöccögésig – tévhitek a szexről, amelyeket felejts el II.

  Az alábbi tévhitek nem csak a nőkre, de természetesen a férfiakra is ártalmasak. Itt az ideje annak, hogy leszámoljunk velük. (Ide kattintva elolvashatod pikáns sorozatunk első részét.)
 • Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Kimondva-kimondatlanul, de a férfiak nagy része – ha csak fejben is – szívesen eltöltene egy forró, vad éjszakát néhány híres színésznővel. Ebben semmi megvetendő nincs, hiszen jóformán Hollywood ontja magából azokat a gyönyörű színésznőket, akik a szélesvásznon viselt falatnyi ruhájukban igencsak képesek megmozgatni a férfiak fantáziáját. Ezúttal összeszedtünk pár olyan videót, amelyben többet is megmutattak!
 • 6 kiváló randiötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  6 kiváló randiötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  Nyáron az emberek sokkal többször mozdulnak ki (ez nem egy új információ), és sokkal több lehetőségük van ismerkedni. A meleg, a napsütés, a vízpart élénkebbé és nyitottabbá tesz mindenkit, sokkal felszabadultabban viselkedünk. Ősszel mindenki behúzódik, nehezebben indul el, viszont ilyenkor is felélénkülnek a társkeresők, a kevesebb program, az ingerszegényebb időszak talán erősebben érezteti azt, ha valaki egyedülálló vagy magányos. Nyáron viszont sokkal könnyebb változatos és kellemes randihelyszíneket találni, egy közös strandolás, egy fröccsözés, egy hosszabb séta vagy a kávézók teraszain ücsörgés remek terepek egy találkára. Na, de hova menjünk ősszel és télen? Korán sötétedik, hideg van, kültéri helyszíneken beszélgetni a fagyhalált juttatja eszünkbe, és rövid időn belül dideregni kezdünk, ami kissé elakasztja a beszélgetéseket is. Íme, hat helyszíntipp az őszi-téli randikra!
 • 6 biztató jel, hogy igazán bejössz a hölgynek

  6 biztató jel, hogy igazán bejössz a hölgynek

  Társaságban vagy buliban megismerkedsz egy nővel. Telnek a percek, talán az órák is, jól elbeszélgettek, de néha nehéz rájönni, hogy mi jár a fejében, és hogy tetszel-e neki. Van, aki egyértelműen megmondja, mit gondol, de vannak, akiknél csak az alig látható jelekből lehet kitalálni, mi a szándékuk. Persze sokkal egyszerűbb lenne tisztán és körítés nélkül rákérdezni, ki mit szeretne, de ez sokszor elrontja azt a kellemes játékot, ami egy ismerkedés első fázisait jellemzi, és ami izgalmas is tud lenni. Másrészt az ilyen direkt kérdésektől sokan félnek is. Mit lehet tenni? Figyelni. Íme, 6 jel arra, hogy van esélyed a nőnél.