Ismét 5 szuper tipp, hogy jól sikerüljön az első találkozás a csajod családjával

írta SMR 2 117 views0

Közelednek az ünnepek, és sokaknál ez az az alkalom, amikor először találkoznak a párjuk szüleivel, vagy a párjuk találkozik az övékkel, illetve vannak, akiknél ez a komplett rokonság megismerését is jelenti. Az első találkozások meghatározhatják a későbbi kapcsolatot is, ezért nagyobb jelentőséget tulajdonítunk ennek még akkor is, ha évek óta külön és önállóan élünk, ezért nem árt kicsit tudatosabban felkészülni rá. Íme, újabb öt tanács a tízből, hogy az egymás családjával először együtt töltött este vagy néhány nap ne váljon katasztrófává.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Kihez menjetek?

Kihez menjetek?

Ha egymás bemutatását a közeledő ünnepekre tervezitek, akkor az első kérdés az, kihez menjetek. Rengeteg párnál okoz az problémát, hogy kinél töltsék a szentestét, és ez még a házaspároknál is állandó konfliktusforrás lehet sok év után is.

Ha az eddigi gyakorlat az volt mindkettőtöknél, hogy hazamentetek egyedül vagy a párotokkal, akkor nehéz helyzetbe kerülhettek, hiszen az egész bemutatási ceremónia eleve egy konfliktus köré épül, amiben nehéz kompromisszumot kötni. Köztes megoldás lehet, ha 24-én otthon maradtok, majd 25-én és 26-án látogatjátok meg a családotokat, és ekkora teszitek egymás bemutatását.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!