2015. március 28., szombat, Gedeon, Johanna névnapja.
Lájkold a Men.hu Facebook oldalát is:

Ivós játékok

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 7 Pia - rulett

Szükségetek lesz hozzá egy rulettkerékre, és persze sok – sok feles pohárra.


Téteket tenni a piával lehet, és a nyeremény is ennek függvénye. Aki bankot robbant, tuti, hogy meg is fekszik, ezért inkább a kisebb „nyereményekkel” kecsegtető helyekre csapd le a poharadat.
Következő lap »
Piasakk

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 7 Piasakk

Egy kicsit emelkedettebb és több koncentrációt igényel, de nagyon jó lehet a piasakk is.


Szintén nagyon egyszerű játék, ha az ellenfél egy bábuját leütöd, akkor innod kell. Így kiegyenlített lesz a párbaj, hiszen minél jobban állsz, annál nehezebb lesz koncentrálnod.
Következő lap »
Mersz vagy nyelsz

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 7 Mersz vagy nyelsz

A mondod vagy mutatod piálós verziója.


Egy nagyobb körben ültök, és kérdéseket tesztek fel egymásnak, esetleg feladatokat adtok. Ha nem akarsz válaszolni, vagy megcsinálni, amit mondtak, akkor inni kel.

Ez azt is eredményezi, hogy egy idő után lazán válaszolsz az olyan kérdésekre is, amik az elején még gondot okozhattak, esetleg olyan dolgokat is bevállalsz, ami elsőre egy kissé kínosnak tűnt.
Következő lap »
Mutogatós

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 7 Mutogatós

Na nem kell megijedni, ANNYIRA azért nem durvulnak az ivós játékok (csak akkor, ha kifejezetten ez a cél).


Itt a jól ismert activity-szerű játékról van szó. A társaság kettő vagy több csapatra bomlik. A többiektől kapjátok az elmutogatásra szánt szót, filmcímet, akármit.

Ha nem sikerül, akkor az egész csapat iszik.
Következő lap »
Igaz-hamis

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 7 Igaz-hamis

Ez egy érdekes, és némi fantáziát kívánó játék. Szükség van hozzá egy mesélőre, és persze a hallgatóságra. A mesélő elregél két történetet.


Mindkettő elég húzós, de csak az egyik igaz, a másik kitalált sztori. Meg kell tippelni, hogy melyik az igaz, és melyik a hamis.

Azok, akik mellényúltak, büntetésképpen isznak. Ha mindenki kitalálja, hogy melyik a fiktív sztori, akkor a mesélő iszik, méghozzá duplán.
Következő lap »
Te csináltad már?

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 7 Te csináltad már?

Ez megint csak egy érdekes játék, amiben rengeteg dolog kiderülhet rólatok.


Szintén nagyobb körben ültök, és egyesével elmeséltek valami olyasmit az életetekből, amit viszonylag kevesen csinálnak meg, de ti igen.

A körből, aki szintén tett már ilyet, az megúszta az ivást, aki nem, az le kell, hogy hajtson egy felest. Ha máshol nem, itt legalább kifizetődő lehet, ha a sok ivós játék alatt olyan dolgokat is megtettél, amiket józanul biztos nem mertél volna.
Következő lap »
Tipp

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 7 Tipp

Az ivós játékok nagyon jópofák, de érdemes egy határt tartani bennük. Vagyis tudd, hogy mennyit bírsz.


Egyrészről elég kiábrándító, amikor egy buli közepén éppen azzal vagy elfoglalva, hogy a nagy fehér kerámiát ölelgeted, és a gyomrod tartalmától megválsz.

Másrészt, ha annyira eldurvul a helyzet, akkor esetleg olyan dolgokat is bevállalsz, amiket nem kellene. Nem arról van szó, hogy hülyét csinálsz magadból, hiszen éppen ez lenne a cél, és ez inkább vicces, mint ciki, hanem arról, amikor elveszíted a korlátokat.

A pia ugyanis nem csak jókedvet csinál, hanem oldja a gátlásokat is, ami rossz esetben a párod elvesztéséhez is vezethet, esetleg elkapsz valamit, amivel azután járkálhatsz az orvoshoz.
Kapcsolódó:
6 szórakoztató program az év bulijára

Hirdetés
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • 4 rendhagyó szilveszteri program, ha nem akarod kötelezően jól érezni magad egy unalmas buliban

  4 rendhagyó szilveszteri program, ha nem akarod kötelezően jól érezni magad egy unalmas buliban

  Ma kötelező ünnepelni és újévi fogadalmakat tenni. Sokan vannak, akiknek ez a nap egyenlő az év bulijával, amikor elegánsan felöltözve el kell menni egy menő helyre a barátokkal, ahol egész este bulizni kell, sokáig fent kell maradni, és az egészhez vidám arcot kell vágni. Egyetlen mondatban négyszer is szerepel a „kell”, és éppen ez az, ami a szilveszteri bulikat leginkább jellemzi, és ami miatt sokan már csak azért sem mennek sehova, hanem inkább otthon maradnak, és lemondanak a kötelező körökről. Ha idén ti is úgy döntöttetek a pároddal, hogy nem csatlakoztok az ünneplő baráti körhöz vagy családhoz, viszont mégsem akartok szimplán csak otthon ülni, tévét nézni és unatkozni, akkor feldobhatjátok a napot anélkül, hogy túl nagy költségekbe vernétek magatokat. Íme, négy szilveszteri program, ami kevesebbe kerül, mint egy flancos parti.
 • Íme a legnépszerűbb játékok

  Íme a legnépszerűbb játékok

  Lego, Xbox – két nagy sláger, melyet a gyerekek a karácsonyfa alá kérnek. Gondolom, nem egyedi az igény, sok apukától hallom vissza ugyanezeket a szavakat. Nem árt azonban tudni, hogy e két népszerű játékon kívül is van élet. Nem is akármilyen.
 • 3 partigyilkos, akiket ne hívj meg a bulidba, mert megbánod!

  3 partigyilkos, akiket ne hívj meg a bulidba, mert megbánod!

  Ha partit szervezel, nem árt tisztában lenni, kit ne hívj meg felnőtt fejjel. Míg kamaszként belefért egy-két „érdekesebb” figura a buliba, néhány év elteltével már más a módi. Többnyire komoly párkapcsolatban élők, komoly hivatást űzők, csupán egy kis szórakozásra és kikapcsolódásra vágyók szeretnének egy partin részt venni, akik ha becsiccsentenek, még tudnak viselkedni, mert ismerik azt a bizonyos határt, amit nem lépnek át. De vannak, akik nem… Ők a partigyilkosok. Tőlük óvakodjatok!
 • Újabb 3 partigyilkos, aki megöli a szórakozást – vigyázz kit hívsz meg!

  Újabb 3 partigyilkos, aki megöli a szórakozást – vigyázz kit hívsz meg!

  A korábbi írásunkban megismerhetted „Mr. Mogorvát”, akinek a rosszkedve méregként rontja a partihangulatot, de találkozhattatok „Részeg Ricsivel” is, aki továbbra sem tudja, hol a határ, ha iszik, és sajnos ez rossz értelemben értendő, nem a viccesebbik formában, és hát „ Pajzán Pirit” sem hagyhattuk ki a sorból, aki megannyi félreértést tud okozni, ha egy olyan férfira kattan rá, aki a kedvesével együtt jött. Mi a közös bennük? Partigyilkosok. Rajtuk kívül az alábbi három is csak gazdagítja a sort. Íme.
 • Szellem a múltból: Max Payne 3.

  Szellem a múltból: Max Payne 3.

  Bár nem idén érkezett, mégis a Max Payne-rajongók közel kilenc évet vártak arra, hogy a lelkileg szanaszét szabdalt kedvencük újra munkába álljon. „Véletlenül” a kezünkbe akadt a PC/konzol-világ egyik legjobb karakterének újabb kalandja. Igencsak vegyes végeredmény született.
 • Így tehetsz űrutazást a szobádból

  Így tehetsz űrutazást a szobádból

  Aki gyerekkorában arról álmodott, hogy űrhajós lesz (és vagyunk egy páran), de mégse jött neki össze (ebben is vagyunk páran, mondhatni, ugyanannyian), annak íme a vigasz! Kilövés, irány az űr! A Space Engine szimulátor megadja nekünk a lehetőséget, hogy felfedezzük az ember által eddig megismert univerzumot 3D-s digitális térben.
 • Íme, a szuperokosjáték, ami beszélget a gyerekkel és fejleszti őt, de...

  Íme, a szuperokosjáték, ami beszélget a gyerekkel és fejleszti őt, de...

  A CogniToys egy aranyos kis dinó, mely kapcsolódik az internethez, és a csemete korának megfelelő interaktív beszélgetésre képes.
 • Egy letűnt játékcivilizáció nyomában: FRPG, mely tanított és fejlesztett

  Egy letűnt játékcivilizáció nyomában: FRPG, mely tanított és fejlesztett

  Szerencsére annyira még nem halt ki a fórumos szerepjátékok népszerűsége és világa, mint mondjuk a dinoszauruszok családja, ám tény és való, hogy az ingyenes, minimális gépigényű online játékok robbanásszerű fejlődésével és elszaporodásával egyre inkább háttérbe szorult a fantáziát is megmozgató műfaj.


Lazarus hatás nyereményjáték