E két pankrátor színészként annyira jó, mint DiCaprio pankrátorként

írta Arany Média 854 views0

Az amerikai tinédzserek köreiben nagy kultusza van a fizikai erőt kihangsúlyozó sportágaknak. Népszerű a birkózás, de még élvezetesebb, ha egy kis színjátékkal erőszakosabbá tudjuk tenni. A tengerentúli izomkolosszusok rendkívül populárisak a szórakozni vágyó fiatal nézőknek, ezért nem csak a ringben próbálják eladni a show-t, hanem a hollywoodi szuperprodukciókban is.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Az USA-ban szocializált fiatalok igényei az elmúlt 20 évben az erőszakközpontú szórakoztatás irányába terelődött. A morális emberi viszonyok miatt ma már egyre kevesebb a fajok közti erőszak a filmekben, de a XXI. század hajnalán a pusztakezes ökölharc kommersz változata virágkorát élte az éjszakai ringekben. A valós, maszkulin akciósztárokon felnőtt fiatalság napjainkban a mozivásznon élvezhetik a „kolosszális izomtömegek” műsorát.

Hulk

A WWE-ben (World Wrestling Entertainment) aratott bajnoki cím vagy siker remek ugródeszka a televízió és a mozi világában. Terry „Hulk” Hogan a 80-as évek reneszánszának hánytatott sorsú hidrogénszőke hőse volt a pankrátor-színész trend első előfutára.

Stílusa és személyisége, valamint az „erőszakarénákban” elért eredményei miatt hamar a kispolgári tévés szórakoztatóiparban találta magát. A 90-es évek közepén ikonikus sorozata, a Villám Spencer, a karibi őrangyal (Thunder in Paradise) hazánk fiataljai között is nagy sikereket ért el.