Magányos szex balesetek

írta Scheftsik Tamás 1,130 views0

A szexuális eredetű balesetek a legtöbb esetben akkor következnek be, amikor az aktusnál (minimum) két ember van jelen. De mi van akkor, amikor csak mi magunk vagyunk, egyedül, élvezve a saját testünket, és akkor jön a baj? Azt gondolod, az nem lehet, pedig megdöbbentően sok veszély fenyegeti a kéjszerszám épségét, főleg akkor, ha még segédeszközöket is használsz. Lássunk most ezek közül néhányat.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Porszívó

Porszívó

Bizony, a jó öreg takarítási eszköz rettenetes történések elindítója lehet, ha nem megfelelően használod, mármint ha nem takarításra. A maszturbáláskor ugyanis ez a gép túl nagy szívóhatást fejt ki, ami elsőre lehet, hogy jól hangzik, ám könnyen kárt tehet a jogar szöveteiben, ami már messziről sem vicces.

Arról már nem is beszélve, hogy egyetlen olyan nő sem él a földön, aki olyan teljesítményre lenne képes, mint a takarítóeszköz, tehát nem jó, ha hozzászoksz.

Azt pedig csak nagyon halkan merjük megemlíteni, hogy mi van azokkal a porszívókkal, melyeknek a csövében apró kések darabolják a koszt, hogy könnyebben felszippanthassa a gép. Valószínűleg senkinek nem kell ecsetelni, hogy ez milyen következményekkel járhat…

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!