2014. szeptember 18., csütörtök, Diána névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Magányos szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

1 / 6 Porszívó

Bizony, a jó öreg takarítási eszköz rettenetes történések elindítója lehet, ha nem megfelelően használod, mármint ha nem takarításra. A maszturbáláskor ugyanis ez a gép túl nagy szívóhatást fejt ki, ami elsőre lehet, hogy jól hangzik, ám könnyen kárt tehet a jogar szöveteiben, ami már messziről sem vicces.


Arról már nem is beszélve, hogy egyetlen olyan nő sem él a földön, aki olyan teljesítményre lenne képes, mint a takarítóeszköz, tehát nem jó, ha hozzászoksz.

Azt pedig csak nagyon halkan merjük megemlíteni, hogy mi van azokkal a porszívókkal, melyeknek a csövében apró kések darabolják a koszt, hogy könnyebben felszippanthassa a gép. Valószínűleg senkinek nem kell ecsetelni, hogy ez milyen következményekkel járhat…

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

2 / 6 Gyümölcs

Az Amerikai Pite óta tudjuk, hogy sütivel lehet maszturbálni, csak nem feltétlenül érdemes.


Pedig a gyümölcs sokkal régebb óta tölt be ilyen szerepet a férfiak életében. Egy sárgadinnye, esetleg a maximalistáknak a görög változat, és kész is a móka. A legtöbbször egy kicsit meg is mikrózzák, hogy az élmény még jobb legyen.

És itt a hibalehetőség is, ugyanis ha túl sokáig melegíted, akkor az érzékeny részeidnek bizony kellemetlenül forró élményben lehet része, amivel aztán mehetsz az orvoshoz.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

3 / 6 Hokizsák

Itt most természetesen nem a sportról van szó. A home made maszturbálási segédeszközök királynője a hokizsák, amivel ugyanaz a helyzet, mint a gyümölccsel.


A beletett gélszerű anyagot a síkosság miatt szeretik, és persze élethűbb az élmény, ha mindez egy kicsit meleg is. Csak nehogy túl forró legyen.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

4 / 6 Szárazon, kézzel

Egyesek síkosan, mások szárazon nyúlnak magukhoz, ki hogyan szereti. Ha az utóbbiak táborát erősíted, akkor tudd, hogy a két bőrfelület súrlódása is okozhat kellemetlenségeket.


Egészen pontosan kidörzsölődik a hancúrléc, és akkor bizony befellegzett a mókának egy-két napig. Ha megtörtént a dolog, akkor nyugtató krémmel és hámosítóval orvosolhatod a problémát.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

5 / 6 Síkosan

A másik véglet a síkosító túlzott használata. Itt szerencsére nem fenyeget komoly sérülésveszély, „csak” arról lehet szó, hogy nem sikerül elmenni, ami, valljuk be, szintén elég tragikus.


Ebben az esetben sok lett a jóból, amit egy kis zsebkendővel könnyen orvosolhatunk.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre

6 / 6 Tipp

Ahhoz, hogy elkerülhesd a kisebb nagyobb szex – sérüléseket, szánj elég időt a dologra. Ez nem csak akkor igaz, amikor partnerrel „gyakorolsz”, hanem akkor is, amikor magadban vagy.

A maszturbálást sem jó elkapkodni, mert az esetek nagy többségében éppen az okozza a károkat, hogy nem tudtunk várni még egy icipicit. Pedig az az idő már nem oszt, nem szoroz, csupán megspórolhat egy utat az orvoshoz.

Ráadásul, ha csak úgy sprintel összecsapod a dolgot, akkor nem tanulod ki a saját tested, így kevesebb lesz az esélye annak is, hogy egy nőt elkápráztass a tudásoddal és a technikáddal. Szánj időt magadra is, hiszen ez a tanulásod egyik legfontosabb része.

A maszturbálás sokszor még mindig tabu téma, pedig nagyon is jó dolog. Főleg akkor, ha nem esünk túlzásokba, és a nagy igyekezetünk nem vezet fájdalmas balesetekhez.

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • A női maszturbáció 7 forró titka

  A női maszturbáció 7 forró titka

  A te recepted viszonylag egyszerű: egy megfelelő böngészőablak, egy tubus síkosító, meg persze Marok Marcsa kell a sikerhez. A szexológusok szerint azonban a női szólók jóval összetettebbek ennél – s bizonyára kíváncsi vagy a pikáns részletekre.
 • 5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  Amerikában a május, Ausztráliában a június az önkielégítés hónapja. Persze, talán nem szükséges évszakhoz kötnünk, hogy élvezni tudjuk, elvégre – ahogy mondani szokás – a maszturbáció voltaképpen szex valakivel, akit szeretek… Íme, öt dolog, amit (talán) nem tudtál a magányos örömszerzésről…
 • Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Az isteni szex 9 alaptörvénye – férfiaknak

  Vannak dolgok, amelyeket nem lehet kikerülni, ha szexről van szó. Minden más attól függ, hogyan érzi jól magát az a két – netán több… – ember, akik épp összebújtak…
 • Megjátszott orgazmus: jó vagy rossz?

  Megjátszott orgazmus: jó vagy rossz?

  Kutatók egy csoportja arra keresett választ, hogy miért játsszák meg a nők az orgazmust? A kutatás a férfiak számára meglepő eredményeket is hozott. Kiderült, hogy az orgazmus megjátszása még javíthat is egy pár szexuális életén. Hogy is van ez?
 • Honnan tudhatod, milyen lesz az ágyban a csaj?

  Honnan tudhatod, milyen lesz az ágyban a csaj?

  Igazán praktikus volna, ha már az elején tudnánk, mire számíthatunk az ágyban, amikor új partner tűnik fel a láthatáron. Nos, Judi James szexuálpszichológus és testbeszéd-szakértő „A testbeszéd bibliája” című könyvében több tippet is ad, hogyan vonhatsz le messzemenő következtetéseket, amikor a gyönyörű préda még állig begombolkozva ül egy asztalnál, melletted…
 • Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Majomszex tízéveseknek: 6 dolog, amit nem tudtál a pornóról

  Melyik testrészt figyeli a legtöbb férfi? Mire gerjednek a nők? És hány éves korban kezd ilyen felnőttesen szórakozni a többség? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, figyelmedbe ajánljuk mostani összeállításunkat – amelyből még azt is megtudhatod, milyen hatással vannak a választások a libidóra!
 • 9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  9 dolog, amit nem tudtál a szexről

  Gondoltad volna, hogy a testi szerelem gyógyító hatással bír, és a munkakedvet is képes meghozni? Íme, pár tény a tudomány világából, mert a brit tudósok ezúttal sem bírtak magukkal...
 • 5 dolog, amit nem árt, ha tudsz a szexről

  5 dolog, amit nem árt, ha tudsz a szexről

  2014 van, és a csapból is a szex folyik – mégis százezrek élnek közöttünk, akik semmit sem tudnak az alábbi tényekről. Ugye te nem tartozol ebbe a kategóriába?
 • Pornósztár és professzor mondja: 7 jele annak, hogy a nő jó lesz az ágyban

  Pornósztár és professzor mondja: 7 jele annak, hogy a nő jó lesz az ágyban

  A személyiség és a szexualitás közötti kapcsolat hiába tűnik nyilvánvalónak, valójában legalább annyira kifürkészhetetlen, mint Mona Lisa mosolya. Néha a legfélénkebb „jó kislányok” változnak igazi vadmacskává az ágyban, máskor pedig a legszókimondóbb csajok pislognak ártatlanul a takaró alatt. Néhány professzor és egy pornósztár segítségével összegyűjtöttük azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy nem lesz okod panaszra…