2014. november 27., csütörtök, Virgil névnapja.

FIGYELEM!


Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Elmúltam 18, megnézem.
Még nem vagyok 18 éves.

Magányos szex balesetek

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 6 Porszívó

Bizony, a jó öreg takarítási eszköz rettenetes történések elindítója lehet, ha nem megfelelően használod, mármint ha nem takarításra. A maszturbáláskor ugyanis ez a gép túl nagy szívóhatást fejt ki, ami elsőre lehet, hogy jól hangzik, ám könnyen kárt tehet a jogar szöveteiben, ami már messziről sem vicces.


Arról már nem is beszélve, hogy egyetlen olyan nő sem él a földön, aki olyan teljesítményre lenne képes, mint a takarítóeszköz, tehát nem jó, ha hozzászoksz.

Azt pedig csak nagyon halkan merjük megemlíteni, hogy mi van azokkal a porszívókkal, melyeknek a csövében apró kések darabolják a koszt, hogy könnyebben felszippanthassa a gép. Valószínűleg senkinek nem kell ecsetelni, hogy ez milyen következményekkel járhat…
Következő lap »
Gyümölcs

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 6 Gyümölcs

Az Amerikai Pite óta tudjuk, hogy sütivel lehet maszturbálni, csak nem feltétlenül érdemes.


Pedig a gyümölcs sokkal régebb óta tölt be ilyen szerepet a férfiak életében. Egy sárgadinnye, esetleg a maximalistáknak a görög változat, és kész is a móka. A legtöbbször egy kicsit meg is mikrózzák, hogy az élmény még jobb legyen.

És itt a hibalehetőség is, ugyanis ha túl sokáig melegíted, akkor az érzékeny részeidnek bizony kellemetlenül forró élményben lehet része, amivel aztán mehetsz az orvoshoz.
Következő lap »
Hokizsák

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 6 Hokizsák

Itt most természetesen nem a sportról van szó. A home made maszturbálási segédeszközök királynője a hokizsák, amivel ugyanaz a helyzet, mint a gyümölccsel.


A beletett gélszerű anyagot a síkosság miatt szeretik, és persze élethűbb az élmény, ha mindez egy kicsit meleg is. Csak nehogy túl forró legyen.
Következő lap »
Szárazon, kézzel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 6 Szárazon, kézzel

Egyesek síkosan, mások szárazon nyúlnak magukhoz, ki hogyan szereti. Ha az utóbbiak táborát erősíted, akkor tudd, hogy a két bőrfelület súrlódása is okozhat kellemetlenségeket.


Egészen pontosan kidörzsölődik a hancúrléc, és akkor bizony befellegzett a mókának egy-két napig. Ha megtörtént a dolog, akkor nyugtató krémmel és hámosítóval orvosolhatod a problémát.
Következő lap »
Síkosan

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 6 Síkosan

A másik véglet a síkosító túlzott használata. Itt szerencsére nem fenyeget komoly sérülésveszély, „csak” arról lehet szó, hogy nem sikerül elmenni, ami, valljuk be, szintén elég tragikus.


Ebben az esetben sok lett a jóból, amit egy kis zsebkendővel könnyen orvosolhatunk.
Következő lap »
Tipp

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 6 Tipp

Ahhoz, hogy elkerülhesd a kisebb nagyobb szex – sérüléseket, szánj elég időt a dologra. Ez nem csak akkor igaz, amikor partnerrel „gyakorolsz”, hanem akkor is, amikor magadban vagy.

A maszturbálást sem jó elkapkodni, mert az esetek nagy többségében éppen az okozza a károkat, hogy nem tudtunk várni még egy icipicit. Pedig az az idő már nem oszt, nem szoroz, csupán megspórolhat egy utat az orvoshoz.

Ráadásul, ha csak úgy sprintel összecsapod a dolgot, akkor nem tanulod ki a saját tested, így kevesebb lesz az esélye annak is, hogy egy nőt elkápráztass a tudásoddal és a technikáddal. Szánj időt magadra is, hiszen ez a tanulásod egyik legfontosabb része.

A maszturbálás sokszor még mindig tabu téma, pedig nagyon is jó dolog. Főleg akkor, ha nem esünk túlzásokba, és a nagy igyekezetünk nem vezet fájdalmas balesetekhez.
Kapcsolódó:
5 durva jel, hogy kórosan sokat maszturbálsz

Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • 5 durva jel, hogy kórosan sokat maszturbálsz

  5 durva jel, hogy kórosan sokat maszturbálsz

  Tudtad, hogy két hétnyi mindennapos önkielégítés gyengíti „az anyag” minőségét, tehát a spermiumszámodat a felére csökkenti? Ám nemcsak az utódlás szempontjából fontos olykor nyugton hagynod a szerszámot, hanem azért is, mert testi-lelki kárt szenvedhetsz, ha képtelen vagy mértéket tartani szólózásból…
 • A női maszturbáció 7 forró titka

  A női maszturbáció 7 forró titka

  A te recepted viszonylag egyszerű: egy megfelelő böngészőablak, egy tubus síkosító, meg persze Marok Marcsa kell a sikerhez. A szexológusok szerint azonban a női szólók jóval összetettebbek ennél – s bizonyára kíváncsi vagy a pikáns részletekre.
 • 5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  5 dolog, amit nem tudtál az önkielégítésről

  Amerikában a május, Ausztráliában a június az önkielégítés hónapja. Persze, talán nem szükséges évszakhoz kötnünk, hogy élvezni tudjuk, elvégre – ahogy mondani szokás – a maszturbáció voltaképpen szex valakivel, akit szeretek… Íme, öt dolog, amit (talán) nem tudtál a magányos örömszerzésről…
 • Hosszabban és keményebben: a maszturbáció 5 szuper előnye

  Hosszabban és keményebben: a maszturbáció 5 szuper előnye

  Elképesztő utat tett meg az emberiség az önkielégítés értékelésében. A kezdetek kezdetén még természetes viselkedésnek számított, ám később tabu, sőt tiltott cselekvés lett. Most pedig ismét egyre szabadabban beszélünk róla, s érdeklődve kutatjuk, milyen hatással van a testre és a lélekre.
 • Így lehet orgazmusod magömlés nélkül – mesterfogás férfiaknak

  Így lehet orgazmusod magömlés nélkül – mesterfogás férfiaknak

  Tudtad, hogy a csúcspont elérése és az ejakuláció két különböző folyamat, ami azt jelenti, hogy simán átélheted előbbit az utóbbi nélkül? Jonti Searll szexuálterapeuta kifejlesztett egy módszert, aminek segítségével megakadályozhatod, hogy ondó távozzon belőled. A partnered valószínűleg hálás lesz érte…
 • A szex körül forog a világ?

  A szex körül forog a világ?

  Különböző életkorú, foglalkozású stb. embereket kérdeztem meg arról, mit gondolnak, vajon manapság tényleg minden a szex körül forog. Némelyikük nem válaszolt. Azok közül, akik viszont feleltek a kérdésre, voltak olyanok, kik végül nem vállalták a véleményüket. Szerencsére még van néhány szabad szájú férfi és nő, kik nem szégyellik kimondani, mit gondolnak, és őszintén, nyíltan vállalva a saját álláspontjukat tabuk és prűdség nélkül megosztják mindazt, ami a kérdés kapcsán felmerült bennük. (A képek csupán illusztrációk, nincs közük a megkérdezettekhez).
 • Keményen tolnák a szexet a férfiak, de a felmérések lelohasztóak

  Keményen tolnák a szexet a férfiak, de a felmérések lelohasztóak

  Találtunk egy olyan felmérést, ami azt sugallja, hogy a magyar férfiak a legjobb szeretők, ám kicsit később kiderült: nem vagyunk olyan kemények…
 • Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Szex a filmvásznon – három színésznő kendőzetlenül

  Kimondva-kimondatlanul, de a férfiak nagy része – ha csak fejben is – szívesen eltöltene egy forró, vad éjszakát néhány híres színésznővel. Ebben semmi megvetendő nincs, hiszen jóformán Hollywood ontja magából azokat a gyönyörű színésznőket, akik a szélesvásznon viselt falatnyi ruhájukban igencsak képesek megmozgatni a férfiak fantáziáját. Ezúttal összeszedtünk pár olyan videót, amelyben többet is megmutattak!
 • 6 kiváló randitötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  6 kiváló randitötlet őszre, télre, hogy felforrósítsd a napokat

  Nyáron az emberek sokkal többször mozdulnak ki (ez nem egy új információ), és sokkal több lehetőségük van ismerkedni. A meleg, a napsütés, a vízpart élénkebbé és nyitottabbá tesz mindenkit, sokkal felszabadultabban viselkedünk. Ősszel mindenki behúzódik, nehezebben indul el, viszont ilyenkor is felélénkülnek a társkeresők, a kevesebb program, az ingerszegényebb időszak talán erősebben érezteti azt, ha valaki egyedülálló vagy magányos. Nyáron viszont sokkal könnyebb változatos és kellemes randihelyszíneket találni, egy közös strandolás, egy fröccsözés, egy hosszabb séta vagy a kávézók teraszain ücsörgés remek terepek egy találkára. Na, de hova menjünk ősszel és télen? Korán sötétedik, hideg van, kültéri helyszíneken beszélgetni a fagyhalált juttatja eszünkbe, és rövid időn belül dideregni kezdünk, ami kissé elakasztja a beszélgetéseket is. Íme, hat helyszíntipp az őszi-téli randikra!