Ne turista légy, hanem utazó!

írta SMR 22 701 views0

Vannak, akik egész évben arra gyűjtenek, hogy elutazzanak egy szuper és különleges helyre, ahova már hosszabb ideje vágynak. A nagy tervezés és szervezés ellenére viszont nem mindig úgy alakulnak ezek az utak, ahogyan azt elképzeltük, és csalódottan jövünk haza. Van, hogy nem a körülményekkel és a szervezéssel van a probléma, hanem azzal, hogy tipikus turistaként viselkedünk, akinek mindennel baja van. Hogyan léphetünk túl a tipikus turista attitűdön és válhatunk vérbeli utazóvá? Íme, hét tipp, amivel levetkőzheted a berögződéseket, és ezzel igazán élvezni tudod a nyaralást.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Ne turista légy, hanem utazó!Koncentrálj a pozitívumokra!

Ha valaki túl sokat vár, akkor esélyes, hogy folyamatosan elégedetlenkedni fog a nyaralása alatt, amivel saját magát hergeli, és nem veszi észre a szépet és a jót sem. Fejben dől el, milyen hangulatban, milyen érzésekkel érkezel meg egy másik országba, és hogyan éled meg az ott töltendő napokat.

Ha mindenben a hibát keresed, akkor jó eséllyel meg is fogod ezeket találni. Helyette koncentrálj a pozitívumokra, keresd az örömöket és az érdekes jelenségeket, amikre majd szívesen gondolsz vissza a sötét téli estéken.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!