Nem csak feng shui: a harmonikus otthon 7 alapköve

írta BE 1 250 views0

A feng shui és a térrendezéssel foglalkozó egyéb iskolák abból indulnak ki, hogy amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent, tehát a környezeted egyfajta tükre a belső világodnak. Van egy csomó értékes holmid, de a lakásodban borzalmas rendetlenség uralkodik? Elképzelhető, hogy hasonló épp az életed is: kiaknázatlanul hever a tehetséged, és nem tudod beosztani az idődet sem. Rengeteg ócska lom hever szanaszét a kégliben, és már alig van hely az új dolgoknak? Több mint valószínű, hogy képtelen vagy lezárni a múltat, hogy helyet adj életedben az új impulzusoknak.

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Lomtalaníts!

Lomtalaníts!

Bármiről is legyen szó, az első és legfontosabb lépés, hogy lomtalaníts. A lomok régi, múlthoz kapcsolódó energiája téged is lehúz, fölöslegesen terhel. 

Többen tapasztalták már, hogy egy több éves lomkáoszt eltüntető, komolyabb nagytakarítás után nem csak a közérzetük lett sokkal jobb, de lassan több lehetőség és több pénz kezdett beszivárogni az életükbe. 

Persze, hiszen ha mindkét kezed tele van, nem tudod átvenni az új ajándékokat! A rendszeres lomtalanítás kedvez a fogyási folyamatoknak is, hiszen mindkét terület az elengedéshez kapcsolódik. 

A cikk még nem ért véget, lapozz!

Szólj hozzá!