2014. szeptember 16., kedd, Edit névnapja.

The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott

, 2013. szeptember 22.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott
thunderboltgames.com
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Több mint egy féléve lettem figyelmes az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Otherworld Élménymagazinra (OW). Játékkritikáikban nem száraz véleményeket fogalmaztak meg a magazin munkatársai, hanem lazán, szókimondóan, humorosan közelítették meg a témákat.
 • Alkatrészekre bontottuk a Titanfallt – Játékkritika (1. rész)

  Alkatrészekre bontottuk a Titanfallt – Játékkritika (1. rész)

  Hatalmas vasszörnyként és pilótaként is irthatjuk az ellenfeleinket az Electronic Arts által PC-re, Xbox 360-asra és One-ra is kiadott Titanfallban. Minden adott a játékban, hogy az emberfia kikapcsolódjon, ráadásul nem mindennapi mozgásrendszerrel lepik meg a FPS szerelmeseit. Megjelenését követően hangulatos beszámolót hallhattunk a Titanfallról a méltán népszerű Otherworld.hu élménymagazin munkatársának, Veress Attilának köszönhetően, akit többen Shirinként ismerhetnek.
 • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – „Demókritika” (1. rész)

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – „Demókritika” (1. rész)

  Nemrégiben jelent meg a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes című lopakodós akció-kalandjáték. Az új MGS-epizódot sokan várták, mások mellett az Otherworld.hu élménymagazin főszerkesztője, Branyiczky Zoltán is. Jómagam is kedvelem a settenkedős játékokat, akárcsak a kritikus, ezért kíváncsi voltam, mi a véleménye a Ground Zeroes-ról. Az előző részekhez képest több olyan változtatás van az utóbbi MGS-részben, amely a játék előnyére vált, mintsem a hátrányára. Az alábbiakból kiderül, a főhősnek, Snake-nek – akinek a szinkronhangja David Hayter helyett ezúttal Kiefer Sutherland – sikerül-e belop(akod)nia magát a műfaj kedvelőinek szívébe a GZ-szal. Zoly beszél az új MGS-rész látványvilágáról, a korszerűsítésekről, a nehezítésekről, de nem titkolja el az epizód negatívumait sem.

 • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – „Demókritika” (2. rész)

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes – „Demókritika” (2. rész)

  Sok rajongóra tett szert a Metal Gear Solid-játéksorozat, amelynek új epizódja, a Ground Zeroes nemrégiben jelent meg. Branyiczky Zoltán, az Otherworld.hu élménymagazin főszerkesztője a korábbiakban a lopakodós játék látványvilágáról és a karakterek kidolgozottságáról beszélt. Az alábbiakban a főhősről, az újításokról, a nehezítésekről és a GZ komoly hangulatáról számol be.