2014. augusztus 21., csütörtök, Sámuel, Hajna névnapja.

The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott

, 2013. szeptember 22.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott
thunderboltgames.com
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Több mint egy féléve lettem figyelmes az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Otherworld Élménymagazinra (OW). Játékkritikáikban nem száraz véleményeket fogalmaztak meg a magazin munkatársai, hanem lazán, szókimondóan, humorosan közelítették meg a témákat.
 • Melyik 2013 legjobb történetű, látványvilágú és magyar játéka?

  Melyik 2013 legjobb történetű, látványvilágú és magyar játéka?

  Kíváncsi vagy, hogy a tavalyi játékok közül melyik volt a leglátványosabb a közönség és az OtherWorld Élménymagazin döntése alapján? Esetleg az érdekelne, hogy sztori alapján mely cím győzedelmeskedett, maga mögé utasítva versenytársait? Mindezeket megtudhatod az alábbiakban, mint ahogyan azt is, magyar játékfronton mely alkotás végzett az első helyen. MMO, ingyenes és multiplayer kategóriában is kiválasztották a legjobbat a „gamerek”, illetve Branyiczky Zoltán (Zoly) és csapata, habár nem mindig egyezett a „nép” és szerkesztőség véleménye.
 • Melyik 2013 legrosszabb játéka?

  Melyik 2013 legrosszabb játéka?

  Sorozatunk mostani részében a legrosszabb játékot keresték az OtherWorld Élménymagazin szerkesztői, illetve azt is, amelyik a legnagyobb csalódást okozta a „törékeny szívű gamereknek”. Emellett a fiúk zene és színészi teljesítmény szempontjából sem voltak restek kiválasztani a legjobbat, valamint a stúdiók közül azt az egyet, amely szerintük a legeredményesebb volt 2013-ban. „Na persze”, hogy az utóbbi döntésükkel nem értettek egyet a szavazók…
 • 4 ingyenes online szerepjáték unalmas délutánokra

  4 ingyenes online szerepjáték unalmas délutánokra

  MMORPG a játékrajongók legfőbb élvezeti cikke, ami a World of Warcraft hihetetlen népszerűségének köszönhető. Ezek a fajta játékok, ha egyszer beszippantanak, utána már többé nem eresztenek el. Ha pedig ez megtörténik, nagyon komoly játékfüggőség is kialakulhat, amivel nem árt vigyázni. De ha módjával, „okosan” játszunk, akkor nagyon kellemes időtöltést nyújthat egy-egy ingyenes online szerepjáték. Ezekből válogattunk össze egy csokorra valót.