2014. szeptember 2., kedd, Rebeka, Dorina névnapja.

The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott

, 2013. szeptember 22.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott
thunderboltgames.com
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Több mint egy féléve lettem figyelmes az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Otherworld Élménymagazinra (OW). Játékkritikáikban nem száraz véleményeket fogalmaztak meg a magazin munkatársai, hanem lazán, szókimondóan, humorosan közelítették meg a témákat.
 • 4 ingyenes online szerepjáték unalmas délutánokra

  4 ingyenes online szerepjáték unalmas délutánokra

  MMORPG a játékrajongók legfőbb élvezeti cikke, ami a World of Warcraft hihetetlen népszerűségének köszönhető. Ezek a fajta játékok, ha egyszer beszippantanak, utána már többé nem eresztenek el. Ha pedig ez megtörténik, nagyon komoly játékfüggőség is kialakulhat, amivel nem árt vigyázni. De ha módjával, „okosan” játszunk, akkor nagyon kellemes időtöltést nyújthat egy-egy ingyenes online szerepjáték. Ezekből válogattunk össze egy csokorra valót.
 • Melyik 2013 legjobb videójátéka?

  Melyik 2013 legjobb videójátéka?

  Az OtherWorld Élménymagazin bemutatta a közönség szavazatai alapján és a szerkesztőség döntése szerint műfajonként, illetve különböző szempontokat figyelembe véve, hogy mely tavalyi játékok bizonyultak a legjobbaknak, legrosszabbaknak. Egy abszolút győztest is választottak a szavazók, akárcsak a szerkesztők, akik megosztották azt is, mely játékokat várják a legjobban. Íme!
 • Alkatrészekre bontottuk a Titanfallt – Játékkritika (1. rész)

  Alkatrészekre bontottuk a Titanfallt – Játékkritika (1. rész)

  Hatalmas vasszörnyként és pilótaként is irthatjuk az ellenfeleinket az Electronic Arts által PC-re, Xbox 360-asra és One-ra is kiadott Titanfallban. Minden adott a játékban, hogy az emberfia kikapcsolódjon, ráadásul nem mindennapi mozgásrendszerrel lepik meg a FPS szerelmeseit. Megjelenését követően hangulatos beszámolót hallhattunk a Titanfallról a méltán népszerű Otherworld.hu élménymagazin munkatársának, Veress Attilának köszönhetően, akit többen Shirinként ismerhetnek.