2014. november 1., szombat, Marianna névnapja.

The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott

, 2013. szeptember 22.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott
thunderboltgames.com
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Élményeket gyűjtenek, osztanak meg hat éve (1. rész)

  Több mint egy féléve lettem figyelmes az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Otherworld Élménymagazinra (OW). Játékkritikáikban nem száraz véleményeket fogalmaztak meg a magazin munkatársai, hanem lazán, szókimondóan, humorosan közelítették meg a témákat.
 • InFamous: Second Son – játékkritika (1. rész)

  InFamous: Second Son – játékkritika (1. rész)

  Az Otherworld Élménymagazin egyik játékkritikusával, Veress Attilával, becenevén Shirinnel beszélgettem az InFamous: Second Son című szórakoztató videojátékról. Kiveséztük a nyitott világú alkotást. Lenyűgöző látványvilágú, ami pedig a tartalmat illeti, a történetben morális kérdések vetődnek fel.
 • InFamous: Second Son – játékkritika (2. rész)

  InFamous: Second Son – játékkritika (2. rész)

  Veress Attilával, az Otherworld Élménymagazin egyik játékkritikusával – akit többen Shirin becenéven ismerhetnek – részletekbe menően elemeztük ki az InFamous: Second Son című játékot, amelyben Delsin Rowe-t irányíthatjuk, a szuperképességgel megáldott fiatalt. Az interjú első részében a történetről, a főhősről és a személyiségfejlődéséről, valamint az ellenfélről és a játék nyitott világáról beszélgettünk. Ezúttal a Second Son látványvilágáról nyilatkozik Shirin, valamint a játékélményről, az InFamous hangulatáról, humorosságáról, zenéjéről, illetve az alkotás negatívumairól.
 • A számítógépes játékok nem mindig rosszak

  A számítógépes játékok nem mindig rosszak

  Manapság kicsit úgy tűnik, az összes számítógépes játékot rossznak tekintjük, ráadásul sokszor csak és kizárólag a függőséggel tudjuk összekötni a használatukat. Nem árt tisztázni, hogy ezek a játékok nem mindig rosszak, nem feltétlenül okoznak függőséget, és pláne nem csupán károsak.