2015. február 2., hétfő, Karolina, Aida névnapja.

The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott

, 2013. szeptember 22.0 hozzászólás
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás
The Bureau: XCOM Declassified - hangulatos, de összecsapott
thunderboltgames.com
Meosztás Twitter-en
Google+
Szólj hozzá a cikkhez!
Add a Startlaphoz
Nyomtatás

HOZZÁSZÓLÁSOK


KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

 • A számítógépes játékok nem mindig rosszak

  A számítógépes játékok nem mindig rosszak

  Manapság kicsit úgy tűnik, az összes számítógépes játékot rossznak tekintjük, ráadásul sokszor csak és kizárólag a függőséggel tudjuk összekötni a használatukat. Nem árt tisztázni, hogy ezek a játékok nem mindig rosszak, nem feltétlenül okoznak függőséget, és pláne nem csupán károsak.
 • Szellem a múltból: Max Payne 3.

  Szellem a múltból: Max Payne 3.

  Bár nem idén érkezett, mégis a Max Payne-rajongók közel kilenc évet vártak arra, hogy a lelkileg szanaszét szabdalt kedvencük újra munkába álljon. „Véletlenül” a kezünkbe akadt a PC/konzol-világ egyik legjobb karakterének újabb kalandja. Igencsak vegyes végeredmény született.
 • Hiszti a játékshow-n – velősen a GamesComról (1. rész)

  Hiszti a játékshow-n – velősen a GamesComról (1. rész)

  Az idei kölni játékshow-ról, a GamesComról fejtette ki a minap Branyiczky Zoltán (Zoly) a véleményét, az Otherworld élménymagazin főszerkesztője. Bejelentésekről, játékokról és megjelenésükről, konzolokról, botrányról-hisztiről, vagyis a rendezvény kellemes és kellemetlenebb részéről is szó esett. Íme.
 • Ébresztő! Generációváltás történt a játékiparban! – beszámoló a GamesComról (2. rész)

  Ébresztő! Generációváltás történt a játékiparban! – beszámoló a GamesComról (2. rész)

  A előzőekben az idei kölni játékshow, a GamesCom kapcsán Branyiczky Zoltán (Zoly), az Otherworld élménymagazin főszerkesztője a Men.hu olvasóival is megosztotta a véleményét a nagyszabású rendezvényről, amely játékoktól, fontos és fontosnak tűnő bejelentésektől, megjelenésektől volt hangos, valamint nem hiányozhatott duzzogás, hiszti szintű botrány sem. Ezúttal a Microsoft-konferenciáról, az Electronic Artsról és a Sonyról lesz szó, illetve az esemény színvonaláról, előnyéről és hiányosságairól is.